La marca renova la seva aliança amb Gravity Wave per retirar els residus plàstics del Mediterrani i les seves costes

Penedès, 2 de maig de 2023. Viña Esmeralda, marca global amb essència mediterrània, presenta la nova edició limitada Deep Sea Edition, que no només s’inspira en el fons marí, sinó que actua per preservar-lo gràcies a la col·laboració amb Gravity Wave. Així, amb cada ampolla d’aquest vi, es contribueix a recollir l’equivalent a 10 ampolles de plàstic del mar, una iniciativa que es porta a terme per segon any consecutiu.

 

Amb aquesta nova edició, Viña Esmeralda reforça el seu propòsit ambiental de cuidar el Mediterrani, renovant la seva aliança amb la startup d’impacte social, economia circular i conscienciació mediambiental Gravity Wave que, a través del seu moviment Plastic Free Oceans, es dedica a la recollida de plàstics del mar i les seves costes per convertir-los mobles i productes amb llarga vida útil.

 

 

L’edició limitada està decorada amb motius del fons marí, pintats sobre vidre en tons turquesa i corall, que evoquen la vida en el mar. El missatge “Ajuda’ns a netejar el mar!” expressa el compromís ambiental de Viña Esmeralda. Aquesta nova proposta està disponible en botigues especialitzades i restauració amb les dues referències: el vi blanc ecològic (DO Penedès), elaborat amb la varietat moscatell, i el vi rosat (DO Catalunya), 100% garnatxa. Els dos són vins frescos i aromàtics, ideals com a aperitiu per acompanyar amanides, arrossos, peixos o mariscs.

 

Amb l’edició limitada de l’any passat, i gràcies a Gravity Wave i la col·laboració dels consumidors de més de 30 països, Viña Esmeralda va aconseguir retirar un total de 23.000kg de residu plàstic de les costes mediterrànies i va ser reconeguda, per aquest motiu, amb el Premi OLA al Major impacte de plàstic recollit en la II edició dels Gravity Wave Awards.

 

Gravity Wave, creada a finals del 2019 pels germans Amaia i Julen Rodríguez, té l’objectiu de salvar el mar de la contaminació plàstica a través de la col·laboració amb empreses, entitats i particulars. Per això, treballa amb una flota de més de 5.000 pescadors tradicionals en més de 100 ports per tot el Mediterrani (Espanya, Grecia i Itàlia), on recullen aquests residus, els netegen i els transformen en mobiliari de material reciclat i altres productes de valor sostenible, contribuint a l’economia circular.

 

Preu recomanat: 9,15 €

 

Viña Esmeralda Deep Sea Edition disponible aquí

 

Sobre Viña Esmeralda

 

Viña Esmeralda és una marca global de vins amb perfil mediterrani, frescos i elegants. Al Mediterrani està la seva essència i el seu caràcter; són vins per compartir i gaudir de la vida, elaborats al Penedès i consumits en més de 30 països. Compta amb tres referències de vi (blanc, rosat i escumós), ideals per a qualsevol ocasió i certificats amb el segell europeu V-Label com a vi apte per a vegans.

 

www.vinaesmeralda.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.