A través de l’edició limitada ‘By the sea’, la marca va facilitar la retirada de 23.000 kg de residus plàstics de les costes el 2022

Penedès, 14 de febrer del 2023. Viña Esmeralda, marca global amb essència mediterrània, ha estat guardonada amb el premi ‘OLA al Mayor impacto de plástico recogido’ en la II edició dels Premis Gravity Wave, celebrats recentment a València. L’objectiu d’aquests reconeixements, organitzats per Gravity Wave, empresa social i ambiental dedicada a la recollida de plàstics del Mediterrani i de les seves costes per convertir-los en mobiliari urbà i altres productes, és donar visibilitat a les empreses, persones i institucions implicades en la protecció dels mars i adherides al moviment Plastic Free Oceans.

 

Viña Esmeralda, per la seva estreta vinculació amb el Mediterrani, va assumir el 2022 el ferm propòsit de cuidar-lo unint forces amb Gravity Wave, a través de la seva edició limitada ‘By the Sea’: per la venda de cada ampolla, es contribuïa a retirar de les costes l’equivalent a 10 ampolles de plàstic. Gràcies a l’ajuda dels consumidors de més de 30 països on està present la marca, Viña Esmeralda ha aconseguit eliminar 23.000 kg de residus de plàstic de les costes, fet que li ha merescut aquest reconeixement mediambiental.

 

L’aliança amb Gravity Wave es renovarà aquest any a través d’una nova edició limitada del seu vi blanc i rosat, que es presentarà en els propers mesos. D’aquesta manera, Viña Esmeralda ratifica el seu compromís ambiental de cuidar el Mediterrani, contribuint a reduir la contaminació de plàstics de les platges.

 

Gravity Wave, fundada el 2019 pels germans Amaia i Julen Rodríguez, té com a objectiu salvar el mar de la contaminació plàstica a través de la col·laboració amb empreses, entitats i particulars. Per això, treballa amb una flota de més de 2.000 pescadors tradicionals en més de 50 ports per tot el Mediterrani (Espanya, Gracia i Itàlia), on recullen aquests residus, els netegen i els transformen en mobiliari urbà de material reciclat i altres productes, contribuint a l’economia circular.

 

Sobre Viña Esmeralda

 

Viña Esmeralda és una marca global de vins amb perfil mediterrani, frescos i elegants. Al Mediterrani està la seva essència i el seu caràcter; són vins per compartir i gaudir de la vida, elaborats al Penedès i consumits en més de 30 països. Compta amb tres referències de vi (blanc, rosat i escumós), ideals per a qualsevol ocasió i certificades amb el segell europeu V-Label com a vi apte per a vegans.

 

www.vinaesmeralda.com

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.