El Concurs Internacional de Vins Bacchus Reserva orgànic de Vilarnau ha rebut, per primera vegada en la seva història, la màxima distinció a la gran cita espanyola del món del vi. Aquest reconeixement és atorgat per un jurat compost per periodistes especialitzats, sommeliers, enòlegs, Màsters of Wine i Màsters of Sommelier de tot el món.

Vilarnau Rosé Delicat Ecològic és un cava singular elaborat, majoritàriament, amb Garnatxa i un petit toc de Pinot Noir. Després de seguir un delicat procés d’elaboració i més de 15 de mesos de criança en ampolla obtenim com a resultat un cava rosat pàl·lid, de gran complexitat aromàtica, molt cremós, fresc i elegant. Aquest cava Reserva ecològic i apte per a vegans és perfecte per acompanyar aperitius, arrossos, pastes o postres cremosos. A més, resulta ideal per gaudir en qualsevol instant de l’estiu que s’acosta.Concurs Internacional de Vins Bacchus

Aquest certamen, en el qual es tasten a cegues vins procedents de les grans regions vitivinícoles del món, és un referent de prestigi i independència i s’ha convertit en la principal cita espanyola  del món de el vi. En l’actualitat, és l’únic d’Espanya que pertany a VINOFED, la federació que integra els més reputats concursos a nivell mundial. També està reconegut per l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV) i el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) d’Espanya.

Vilarnau Rosé Delicat està a la venda a la Botiga Online de González Byass.

****

Vilarnau és una avantguardista cava artesanal, on la màgia de la tradició i la modernitat s’uneixen en perfecta harmonia. Dissenyada per l’arquitecte Luis González i decorada pel conegut dissenyador Antonio Miró, el seu nom fa referència a l’antic DOMVS (casa romànica fortificada dels Vila Arnau). Aquesta cava s’abasteix de vinyes plantades en el mateix lloc en el qual els primers propietaris de l’Domvs conreaven les seves vinyes al segle XII. Vilarnau, que elabora una gamma clàssica de caves i una altra d’autor, ofereix limitadíssimes produccions d’una alta qualitat, avalada per premis i reconeixements nacionals i internacionals.

Para más información:

Leticia Sánchez. Jefe de Gabinete de Prensa. lslara@gonzalezbyass.es

Miguel Ángel García. mgventura@gonzalezbyass.es

Twitter @Gonzalez_Byass / LinkedIn González Byass

 

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.