Inauguració

• Més de 300 persones van assistir a la inauguració oficial de Cantina Viladellops, una proposta culinària que uneix             tradició i avantguarda
• La segona generació de la família Alonso del Pozo presenta en societat el seu nou projecte de restauració al Penedès

Autoritats, empresaris i mitjans de comunicació han assistit a la posada de llarg d’un projecte de restauració que feia temps que ressonava a la comarca del Penedès. Es tracta de Cantina Viladellops, una innovadora proposta culinària, situada al privilegiat entorn natural del Penedès, on una de les més prestigioses vinyes del món dóna nom a un entorn natural d’incontestable bellesa.

Viladellops

Cantina Viladellops se situa en aquest marc geogràfic per defensar una proposta culinària de proximitat, amb els millors productes locals i una cuina que barreja tradició i avantguarda per construir una carta accessible a totes les butxaques.

Tot un repte impulsat pels germans Alonso del Pozo, Borja i Jairo, que constitueixen la segona generació d’una família, amb més de 50 anys de dedicació a la gastronomia local i l’essència dels quals es perpetuarà en aquesta nova proposta de cuina.

Inauguració

Jairo Alonso, xef de Cantina Viladellops resumeix així la seva proposta; “Volem respectar les nostres arrels, però anant un pas més enllà. Tenim l´objectiu d´innovar i incorporar propostes de temporada i nous espais gastronòmics, perquè el client trobi noves formes de gaudir de l´experiència culinària”.

La inauguració oficial d’aquest nou referent gastronòmic del Penedès va reunir  autoritats i personalitats de la societat civil, com Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Lucas Ramírez, l’alcalde d’Olèrdola y Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, a més de Carles Gaig, mestre de la cuina catalana, i d’empresaris i mitjans de comunicació que van poder conèixer de primera mà tots els detalls.

Es van degustar algunes de les principals propostes culinàries de la casa i es van descobrir algunes de les principals apostes d’una carta acurada que varia cada temporada, o els menús executius que se serviran durant la setmana.

Viladellops

Com van destacar els seus promotors, “el propòsit és oferir una carta a preu tancat perquè el client conegui en tot moment el que pagarà”.

Igualment, Cantina Viladellops comptarà amb un complet Wine Bar, on es podran descobrir les propostes vinícoles i gastronòmiques de la zona, molt reconeguda pels seus prestigiosos vins i per l’incomparable marc natural en què se situa.

El restaurant sumarà a la seva oferta gastronòmica els vins més selectes del celler Finca de Viladellops, que compta amb vinyes inscrites a la DO Penedès. “Aquesta col·laboració ens permet situar la nostra localitat al mapa i convertir-lo en un referent en gastronomia i enoturisme”, conclou Borja Alonso.

Sobre Cantina Viladellops

Cantina Viladellops és un restaurant que segueix la tradició culinària característica de la família Alonso del Pozo, amb una proposta basada en l’enoturisme, que fa d’aquest nou restaurant una experiència gastronòmica completa, a l’entorn incomparable del Penedès. Ofereix també als clients, un servei de càtering particular, sense perdre l’essència que els caracteritza.

 

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Un comentario en «Viladellops celebra l’obertura d’un projecte gastronòmic de llarga trajectòria familiar»
  1. Avui i dinat amb u s amics i tot bonissim. El servei noias i nois joven fantastics. El entorn presios. I el menjar molt molt bo. En estat mt be . En cridat una muca u sento. Eram 10. Geacias Lola Mora

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.