Una nova identitat en vins

El celler Ramon Roqueta aposta per una nova identitat en la seva marca centenària Ramon Roqueta
 

La marca, una de les més emblemàtiques de la DO Catalunya, presenta al mercat una nova identitat en la seva gamma de vins.
Els elements simbòlics incorporats al disseny busquen reflectir amb elegància i autenticitat els valors històrics de la marca i apropar-se a un públic més ampli. 
El celler Ramon Roqueta aposta per la seva marca emblemàtica Ramon Roqueta, una de les més reconegudes de la Denominació d’Origen Catalunya, i llança al mercat una renovada identitat de la seva gamma de vins. Aquest canvi ve impulsat per la voluntat de la marca d’apropar-se a un públic més ampli i rendeix tribut als valors que ja l’any 1898 el seu fundador, Ramon Roqueta Torrentó, va voler evocar en els vins i que continuen vigents a dia d’avui.

Com a element diferenciador entre vins també s’han desenvolupat una sèrie d’il·lustracions que s’inspiren en elements de l’època de Ramon Roqueta a principis del segle XX: carruatge, portadores de vi, premsa, camió, caixes d’ampolles i bombes.

Els vins, tots ells 100% varietals, són: Ramon Roqueta Chardonnay, Ramon Roqueta Rosado, Ramon Roqueta Tempranillo – recentment premiat, per segon any consecutiu, amb la medalla d’Or del concurs internacional Berliner Wein Trophy i que va ser també Gran Medalla d’Or al concurs internacional Tempranillos al Mundo-, Ramon Roqueta Garnacha – que recentment també ha obtingut 4 medalles d’ Or en concursos d’elevat prestigi internacional-, Ramon Roqueta Cabernet Sauvignon i, com a novetat, la marca incorpora al seu portfoli el Ramon Roqueta Garnacha blanca.

Per a més informació:
T. +34 93 874 35 11
www.ramonroqueta.com
info@ramonroqueta.com
Carlota Creus – ccreus@roquetaorigen.com
Mireia Renalias – mrenalias@roquetaorigen.com

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.