Jean Leon - Estoig-Llibre

Jean Leon proposa un original regal per festejar la diada de Sant Jordi, el proper 23 d’abril, pensat especialment per als amants del vi. És un llibre per beure o, dit d’una altra manera, un estoig en forma de llibre que conté dos dels vins més emblemàtics del celler del Penedès: Jean Leon Vinya Gigi Chardonnay i Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon, que la revista anglesa Decanter ha inclòs recentment en una selecció dels 20 millors vins espanyols.

L’estoig s’obre com un llibre. La coberta en blanc i negra mostra el celler i les vinyes que l’envolten i a l’interior, es pot llegir en català, castellà i anglès, una breu explicació  sobre els inicis del celler el 1963 i la distinció de Vi de Finca que ostenten els dos vins que atresora l’estoig. Es tracta del màxim reconeixement que atorga la Generalitat de Catalunya als vins que procedeixen d’una única vinya, on la combinació d’una varietat determinada, un tipus de sòl en concret i un microclima, afavoreixen la màxima expressió del vi que en resulta.

Aquest estoig és una proposta ideal per regalar als amants del vi per Sant Jordi, una data molt assenyalada en el món de la cultura, amb què Jean Leon sempre hi ha tingut una estreta vinculació. Disponible en botiga especialitzada o directament al celler. PVP recomanat: 42,65€.
Pot adquirir-se aquí.

 

Sobre Jean Leon

Jean Leon és un petit celler del Penedès, fundat el 1963 pel càntabre Jean Leon (nascut com a Ceferino Carrión), un visionari que va materialitzar els seus dos grans somnis: obrir el restaurant més luxós de Hollywood i elaborar un vi exclusivament per delectar a la seva selecta clientela. El celler, propietat de la Família Torres des del 1994 i dirigit des del 2010 per Mireia Torres, va ser el primer en elaborar un vi monovarietal de cabernet sauvignon a l’Estat espanyol i en obtenir el reconeixement de ‘Vi de Finca’ al Penedès per a quatre dels seus vins, la màxima distinció que atorga la Generalitat de Catalunya. Amb 65 hectàrees de vinya en propietat, tots els seus vins estan certificats com a orgànics des de l’anyada 2012 i s’exporten a més de 40 països.

 

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.