Triple medalla d’or Gilbert&Gaillard per Cellers Unió 

30 octubre 2018.

Cellers Unió ha aconseguit uns excel·lents resultats al tast de la prestigiosa revista francesa Gilbert&Gaillard. La firma ha atorgat 90 punts al vi negre Llicorella Vitis 60 DOQ Priorat (anyada 2015) i ha reconegut amb medalla d’or el vi blanc Perlat DO Montsant (2017), el vi negre Perlat DO Montsant (2016) i el vi negre Llicorella Clàssic DOQ Priorat (2015).

Pel que fa al vi més valorat del celler, el Llicorella Vitis 60 DOQ Priorat, Gilbert&Gaillard el defineix com un vi “generós, suau i equilibrat”, que “presenta un cos consistent mentre manté l’expressió afruitada”.

 També destaca la valoració del vi Perlat blanc DO Montsant, que Cellers Unió ha tret al mercat enguany. Al tast hi ha trobat “aromes de coco i gingebre sobre un fons de vainilla. Amb un paladar rodó, presumeix de flexibilitat i equilibri.” I acaba definint-lo com “un vi autèntic, fresa, que marida amb aus de corral.” 

 

Cellers Unió és un celler cooperatiu fundat a Reus l’any 1942. Agrupa milers de famílies d’agricultors catalans i, actualment, elabora vins de les denominacions d’origen Priorat, Montsant, Terra Alta, Tarragona i Catalunya. 

 

Més informació

Eva Ferré, Departament de Marketing Cellers Unió |

e.ferre@unio.coop | 977 330 055 |

www.cellersunio.com

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.