Tres vins de 7 Magnífics premiats a Girovi 2016

Tres vins de la col·lecció 7 Magnífics han estat guardonats en la 21a edició del concurs de vins i caves de Catalunya Girovi, celebrat el passat 16 d’abril a Girona. El Senat del Montsant 2014 ha rebut medalla d’or, mentre que Rebels de Batea negre 2014, de la DO Terra Alta, i Somiadors 2014, de la DO Empordà han estat premiats amb medalla d’argent.

Tots tres són vins que expressen la identitat i caràcter de cada territori, elaborats amb raïms de varietats autòctones, a través de mètodes de viticultura arrelats en la tradició i a partir de l’experiència que han recollit els viticultors d’aquella regió amb el pas de les generacions. Aquesta és la filosofia amb què va néixer la col·lecció 7 Magnífics, que realitza un recorregut buscant l’autenticitat de les denominacions d’origen de Catalunya i compta actualment amb 4 vins.

Somiadors és l’últim vi de la col·lecció, que ha sortit al mercat aquest any, i està elaborat amb carinyena i garnatxa, les mateixes varietats que componen El Senat del Montsant. Rebels de Batea negre, el vi inaugural de 7 Magnífics, és garnatxa 100%, de raïms procedents, en gran part, de vinyes velles.

Últim vi al mercat de la col.lecció de 7 magnífics

A l’edició d’enguany de Girovi, organitzat pel fundador de l’Escola de Tastavins del Gironès, Agustí Ensesa, han participat 250 mostres provinents de les diferents regions vinícoles catalanes. El jurat, format per 230 professionals del sector i aficionats al món del vi, ha concedit, mitjançant un tast a cegues, un total de 29 medalles d’or i 32 d’argent repartides en 11 categories.

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.