L’associació Terra de Garnatxes ha presentat aquest matí la nova anyada del vi solidari La Garnatxa Valenta. La presentació s’ha fet en el marc de la Barcelona Wine Week, i ha estat capitanejada pels representants dels 6 cellers que formen part de l’associació: Clos Figueras, Edetària, La Gravera, La Vinyeta, Viladellops i Vinyes Domènech.

 

Un any més, els cellers membres han aportat les seves millors botes de garnatxa per elaborar aquest vi solidari i continuar recaptant fons per al projecte Para los Valientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, a través del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa.

 

Sobre el vi

 

La Garnatxa Valenta és una edició molt limitada de tan sols 400 ampolles, numerades i elaborades 100% amb garnatxes dels cellers implicats. Un cupatge que reflecteix les diferents garnatxes que es poden trobar al territori, així com els diferents tipus de sols, alçades i climatologia.

 

De color vermell intens amb un rivet blavós, La Garnatxa Valenta és un vi que, en nas, presenta aromes intenses de fruites vermelles i negres junt amb regalèssia i records a sotabosc. Un cop en boca, és un vi fresc i on la fruita vermella i negra tenen un clar protagonisme. Un vi ideal per maridar amb plats de pasta amb salses de tomàquet i carn, porc ibèric, arrossos de muntanya, formatges curats o carns vermelles.

 

El disseny de l’etiqueta és obra del nen Dídac Perianes qui, a través de la seva creació, vol reflexionar sobre el futur del planeta: “No cal esperar que la terra estigui habitada només per robots per saber que cal cuidar-la”.

 

 

Sobre el projecte

La Garnatxa Valenta és un projecte solidari i col·laboratiu de l’associació Terra de Garnatxes, formada pels cellers Clos Figueras, Edetària, La Gravera, La Vinyeta, Viladellops i Vinyes Domènech.

 

Al projecte hi col·laboren també una sèrie d’empreses que se sumen a la causa aportant de manera altruista la seva feina: Associació Molinenca de Tast, encarregada de la distribució del producte; Associació de Suport als Infants de Molins de Rei; Cavatap, amb les ampolles; Celler Gelida en la distribució del producte; Costa Quer en la producció dels taps de suro; Establiments Domingo, amb les caixes d’embalatge; Etiquetes Chalaguier, amb la producció de les etiquetes; PCatS Comunicació, encarregats de la premsa i comunicació; Ramondin, amb les càpsules; Vistudio, amb els grafismes; i Meritxell Falgueras a través de les seves xarxes socials.

 

Barcelona, 6 de febrer de 2023

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.