Terra de Garnatxes presenta el vi solidari: «La Garnatxe Valenta»

Un any més, els cellers que formen part de l’associació Terra de Garnatxes (Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, Lagravera, La Vinyeta i Vinyes Domènech) han aportat les seves millors bótes per elaborar un vi solidari. La Garnatxa Valenta ha estat el nom triat per al vi d’enguany, un cupatge de garnatxes representatives de tot el territori, així com dels diferents tipus de sols, alçades i climatologia.

De La Garnatxa Valenta només s’han produït 800 ampolles. Una edició limitada i numerada, que es vendrà a 15€, els quals beneficis aniran íntegrament destinats al projecte #ParaLosValientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que treballa per crear el centre oncològic infantil més gran d’Europa. 

L’etiqueta del vi ha estat dissenyada pel Dídac Perianes, un nen de 13 anys que, a través de la seva creació, ha volgut donar la seva visió sobre el futur del planeta, un món on només hi haurà robots però que sabran entendre la importància de la terra i el mot que cal cuidar-la.

 

Durant la presentació del vi, celebrada aquest cap de setmana en el marc de la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, es van subhastar les 4 primeres ampolles, signades prèviament per la directora Isabel Coixet, els xefs Ferran Adrià i Carme Ruscalleda, i el sumiller Ferran Centelles, aconseguint així més beneficis per a l’associació.

Al projecte hi col·laboren també una sèrie d’empreses que s’han sumat a la causa aportant altruistament la seva feina: Associació Molinenca de Tast, encarregada de la distribució del producte; Associació de Suport als Infants de Molins de ReiPCatS Comunicació, encarregats de portar la premsa i comunicació de l’acte de presentació; Parramon, amb els suros; Ramondin, amb les càpsules; Servin Etiquetes, en la producció de les etiquetes; i Verallia amb les ampolles.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Conchi Roque | Comunicació i Premsa PCats Comunicació

Tel. 93 419 42 48

comunicacio@pcats-comunicacio.com

 

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.