temps de vi

 

Temps de Vi va donar el 19 de maig el tret de sortida a l’edició 2022 amb la presentació del seu cartell que, a més, enguany arriba en format doble. El disseny és obra de Sergio Ripoll, exalumne de l’EMAiD, l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú, i segons han dit els organitzadors de la fira, la seva voluntat és col·laborar amb l’escola per tal de “donar sortida al jove talent de la ciutat”.

 

Temps de Vi

 

La presentació oficial d’aquesta edició de Temps de Vi tindrà lloc el pròxim dimarts dia 31 de maig a les 19h als jardins de l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú (Pujada Far Sant Cristòfol, 2), un espai emblemàtic per a l’organització de Temps de Vi.

La gran novetat d’aquesta edició, que se celebrarà del 10 al 12 de juny, serà sens dubte la tornada a la Rambla de la ciutat després que les dues darreres edicions la fira se celebrés de manera digital i en altres espais de la ciutat a conseqüència de la crisi sanitària. Enguany, Temps de Vi tornarà a celebrar-se tal com era, amb propostes musicals, gastronòmiques, cultures i moltes més sorpreses que es donaran a conèixer el pròxim dia 31.

 

Actes previs a la fira

La voluntat de l’organització per a aquesta edició és omplir d’actes el calendari fins que arribi el cap de setmana de la fira. Així, enguany hi haurà actes gairebé cada dia a partir de dimecres 1 de juny, un cop feta la presentació oficial.

Entre els primers actes hi haurà un tast maridatge dels vins de Puig-Batet amb els productes de patates Piqué, un dels patrocinadors habituals de la fira. El tast serà dimecres 1 de juny a les 19h al bar Excuses de Vilanova.

Dijous 2 arriba el torn del primer sopar maridatge d’aquesta edició. Serà al restaurant La Cucanya (21h) i consistirà en un sopar dels plats més emblemàtics del restaurant vilanoví, maridats amb les propostes vinícoles del celler Alemany i Corrio.

I per tal d’anar obrint boca, abans de la presentació del dia 31, el proper dijous dia 26, al Xalet del Nin de Vilanova, Temps de Vi organitza un tast exclusiu al volant del Priorat. Es tracta d’un tast dels primers closos que es van elaborar fa tres dècades i que vam suposar l’inici del boom vinícola de la comarca. Un cop d’efecte per donar sortida als actes d’aquesta edició que, des de l’organització, no dubten en definir com “la gran retornada de Temps de Vi”.

 

 

 

 

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.