Suka Restaurant, la novetat gastronómica de Mataró

Neix un nou concepte gastronòmic amb el restaurant Suka, un establiment proper al centre de la ciutat de Mataró, que combina l’elegància amb la informalitat. Des d’aquest, s’ofereixen plats d’una gran varietat sota creacions vanguardistes i creatives, amb una presentació que, si més no, els fa desitjables. L’espai es composa d’una decoració força minimalista i moderna que inspira un ambient relaxat per als clients.

Jess Fitó ofereix una cuina creativa i propera per als amants del bon menjar, proposa una visió molt particular dels aperitius de sempre afegint el toc personal de la factoria del “Suka”, un toc vanguardista amb la incorporació de ingredients exòtics. A més compta amb una àmplia selecció de plats i mescles de sabors en la seva carta i menú més exitós del cap de setmana, “Menú degustació del Suka”.


Dos de les joies del Suka: Bombó d’alberginia farcit de porto bello i ricota i magret d’ànec
La majoria de referències sobre Suka Restaurant fetes pels comensals que ja han visitat el local, a més de destacar la bona experiència viscuda a nivell gastronòmic, coincideixen en dos punts forts: la qualitat culinària que ofereix aquest restaurant i la varietat de plats que posa a disposició dels seus clients.

A més, Suka restaurant compta amb un creatiu menú del dia per 13€ compost per un primer, un segon, (tots a triar entre cinc opcions), pa, beguda, cafè i postres inclosos. Aquest nou espai es convertirà, sens dubte, en el lloc de trobada de tots aquells que vulguin gaudir d’una estona agradable amb els seus mentre degusten petites mostres de la gran cuina de la xef Belén i Jorge Beltran.

Suka Restaurant compta amb una capacitat per 60 persones, al migdia obre  de 13.00 a 15:45 i de tardes de 20.30 a 23.00 de la nit. Els diumenges obren de 13.00 a 15.45. En el nou Suka restaurant es podrà menjar per un preu mitjà d’uns 25€.

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.