L’objectiu d’aquesta nova proposta és guiar al consumidor en un viatge de sabors, a partir d’hamburgueses com ‘La Samurai’, a base d’ingredients japonesos, o bé la ‘Fat Cow 2.0′, que rememora els orígens de la cultura street barbecue americana.

Fabio Souza, CEO, founder i xef de RUAR ha dut a terme un showcooking en directe i ha revelat que “l’objectiu és obrir 5 establiments més, començant per Madrid el mes vinent”.

La presentació dels productes ha anat acompanyada de la introducció al nou brànding de la marca, una nova imatge amb la qual pretenen ressaltar els seus principals valors: l’alta cuina, l’elaboració artesanal i la cultura urbana.

A partir d’avui, la carta ja està disponible en l’establiment, situat en l’Av. del Paral·lel, a Barcelona.

Imatge: Acte de presentació oficial de la nova carta de RUAR Street Burger

Barcelona, 11 d’abril de 2024.- RUAR Street Burger, el restaurant d’hamburgueses d’essència street elaborades amb tècniques d’alta cuina, ha presentat oficialment avui la seva nova carta a Barcelona, en la Avinguda del Paral·lel, 172 bis. Fabio Souza, CEO, xef i fundador de RUAR, ha revelat, a més, que la marca inicia un pla d’expansió per Espanya: “l’objectiu és obrir 5 establiments més, començant per Madrid el proper mes”

Al llarg de la presentació de carta, els assistents han pogut saber més sobre la història de RUAR i la inspiració urbana amb la qual s’han creat les noves hamburgueses. A més, han pogut degustar els nous productes després de presenciar la seva minuciosa elaboració en directe, mitjançant un showcooking a les mans de Fabio Souza. En relació a aquesta nova carta, Souza ha apuntat que “hem volgut plasmar la cultura urbana, que al final és on resideix l’essència culinària de cada país”.

Es tracta d’una proposada fusió en la qual la mescla de tècniques d’alta cuina, la tradició urbana i l’elaboració artesanal són les protagonistes -en RUAR, tots els productes són casolans i no tenen conservants-. L’objectiu de la nova carta és guiar als assistents en un viatge pel món a partir de sabors que caracteritzen la cultura urbana dels carrers de diferents continents. Aquestes són les noves propostes de RUAR:

  • La Samurai’, una hamburguesa de porc de 12h de cocció esmicolada amb salsa teriyaki, wakame, maionesa Tòquio i Katsuobushi, tot un viatge pels sabors del continent asiàtic.
  • ‘Crazy Chicken’, que rememora els orígens de la cultura street food americana. Està feta a base d’una burger de pollastre fregit, acompanyada de formatge cheddar americà RUAR, enciam, bacó i salsa de mostassa i mel.
  • ‘Old School’, elaborada a base de pa de brioix, 2 burgers de 75g cadascuna ‘smashejades’ amb ceba, american cheese RUAR, bacó i maionesa casolana.

Aquestes hamburgueses se sumen a les ja conegudes -i molt sol·licitades- Big RUAR, Fat COW 2.0 i La Trufada:

  • Big RUAR: composta per una doble burger 150g, pa brioix, american cheese RUAR, formatge monterrey jack, bacó, maionesa casolana, ruca, cogombret, ceba morada adobada i salsa RUAR.
  • Fat COW 2.0:  costellam de vedella esmicolada amb 18h de cocció, formatge monterrey jack, ruca, ceba morada adobada i maionesa casolana, tot acompanyat d’un pa rústic.
  • La Trufada: elaborada a base de pa de patata, 2 smash burgers de 75g cadascuna, american cheese RUAR, ou estrellat i maionesa de tòfona negra. Amb aquesta última, l’hamburgueseria va obtenir el premi a millor burger de Barcelona en 2022.

No obstant això, el viatge de sabors no acaba aquí i és que entrants com les famoses ‘Coxiña’, unes croquetes de pollastre a l’estil brasiler o bé les ‘Cachapas’, inspirades al Carib, transportaran als comensals als racons més amagats de les cultures urbanes de països de tot el món.

Aquests canvis en la carta van acompanyats de la presentació d’una nova imatge. RUAR ha donat detalls del seu nou brànding, amb el qual pretén ressaltar més els valors que caracteritzen a la marca, com l’elaboració pròpia de tots els productes, les tècniques d’alta cuina i artesanals dels processos de cuina i l’essència i cultura street que caracteritzen a RUAR. Souza, la trajectòria del qual en el món de la cuina és considerable, -ha estat Xef Global d’Honda amb moto GP i ha liderat diversos restaurants estrella Michelin al Brasil-. 

Més sobre RUAR Street Burger

RUAR Street Burger va aterrar a Barcelona en 2021. El concepte del restaurant va ser ideat per Fabio Souza, xef i fundador que, després de realitzar un llarg viatge pel món, va decidir plasmar la cultura urbana en els sabors i el va fer a través d’una proposta de ‘street Burger’ a la Ciutat Comtal. Des de llavors, RUAR Street Burger ha guanyat nombrosos premis a la ‘Millor Hamburguesa de Barcelona’ en 2022 i 2023. Ara, l’hamburgueseria reinventa la seva carta i ho fa mitjançant una proposta que evoca un viatge gastronòmic pels diferents continents.

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.