El xef amb tres estrelles Michelin Quique Dacosta va presentar el seu primer llibre digital de receptes a The House of Peroni, un esdeveniment únic i efímer durant dos dies, que ha arribat per primera vegada a Espanya de la mà d’una companyia de cervesa italiana d’alta gamma Peroni Nastro Azzurro per a mostrar la seva exclusiva i dinàmica barreja d’artistes, creatius i tendències globals d’estil i cultura.
Aquest cookbook, que compta amb diferents receptes inspirades en l’autèntic aperitiu italià que Quique Dacosta ha infusionat amb Peroni, és fruit d’una experiència immersiva que el xef i la resta de creadors que formen el Consell Creatiu de Peroni Nastro Azzurro, van realitzar a Puglia per a submergir-se en la bellesa de l’autèntic estil i disseny italià. Després del viatge, cadascú d’ells va tenir l’oportunitat de dissenyar un objecte únic inspirat en Peroni Nastro Azurro per tal de crear una col·lecció exclusiva, i que en el cas de Quique Dacosta es va materialitzar en aquest llibre de receptes digital. Segons Dacosta: «Per a realitzar aquest cookbook tan especial vaig voler capturar en els meus plats el conjunt de la naturalesa i la cultura de Puglia amb el gust de Peroni
Nastro Azurro. Em vaig deixar portar pel meu ADN de xef i em vaig expressar com si fos un cuiner més d’allà».

 

The House of Peroni

Nascut a Londres l’any 2012, The House of Peroni és un esdeveniment anual que té com a objectiu inspirar al món, reunint a creadors visionaris dins de l’àrea del disseny, l’art, la moda, la fotografia, el cinema, la música i la gastronomia per tal de crear noves expressions d’estil, incloent-hi conceptes de disseny, tallers interactius i experiències culinàries. Cada esdeveniment és una oportunitat única per a submergir-se en el refinat i elegant univers de Peroni Nastro Azurro.


Per a l’inauguració a Barcelona, The House of Peroni va reunir amics de la marca, influencers i mitjans de comunicació que van poder viure aquesta experiència multisensorial amb la presentació de l’exclusiva col·lecció creada pel Consell Creatiu de Peroni Nastro Azurro: un grup de deu artistes de reconegut prestigi internacional i originaris de set països diferents format per la dissenyadora de moda i artista visual Ana Bonamico; els fotògrafs i directors de cinema Natacha Birds y Rami Hanna; l’artista i il·lustrador Tobias Guttman; l’artista i escriptora Elsa Muse; la il·lustradora i model Cajsa Wessber; el DJ Zinhle Jiyane i el xef amb una Estrella Michelin Killiam Crowley. Aquest Consell Creatiu es completa amb presència dels brand ambassador de la marca a Espanya, el xef amb tres estrelles Michelin Quique Dacosta i la polifacètica artista Miranda Makaroff.


Per tal de crear aquesta col·lecció única, aquests deu creadors plens de talent seleccionats d’entre més de 100 artistes internacionals, van participar en una experiència immersiva a través d’un inspirador viatge a Itàlia per a submergir-se en la bellesa de l’autèntic estil i disseny italià. Allà van descobrir llocs i experiències úniques
mentre durant el camí coneixien artistes locals de la nova onada d’estil i creativitat italiana. Després del viatge, cadascun dels membres del Consell Creatiu ha tingut l’oportunitat de dissenyar un objecte únic inspirat en Peroni Nastro Azurro.
Un altre dels pilars sobre els quals s’alça The House of Peroni és la gastronomia i la cocteleria. Per això els convidats van tenir l’oportunitat de viure una experiència gastronòmica en la qual van poder tastar delicioses creacions mediterrànies amb clares influències italianes. A més, van participar en un showcooking que els va transportar a un viatge culinari a través dels secrets de l’autèntic aperitiu italià i que va culminar amb la degustació d’un gelat infusionat amb Peroni creat per Killian Crowley, xef guardonat amb una estrella Michelin al seu restaurant Aniar. Tot això acompanyat amb diferents còctels combinats amb Peroni com el Peroni Negroni.
Per a completar l’experiència, el DJ nova zelandès Pascal Moscheni i el colombià DJ Sano, van posar la banda sonora de la nit amb una cabina interactiva especialment dissenyada per a l’ocasió.

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.