La presentació de Lynchburg Lemonade suposa la unió en un mateix producte dels valors d’independència de la marca i l’esperit de Lynchburg, el petit poble de Tennessee on es situa la destil·leria de Jack Daniel’s, la més antiga d’Estats Units.

A causa de les altes temperatures dels estius de Tennessee i la Llei seca encara en vigència al comtat de Moore, a Lynchburg és tradició rebre als convidats amb un refrescant vas de llimonada. I amb l’objectiu de mantenir aquest esperit de benvinguda, amabilitat i hospitalitat que distingeix als habitants de Lynchburg, neix una proposta única, Lynchburg Lemonade: l’inconfusible sabor de whiskey Jack Daniel’s, autèntica llimonada i un toc de triple sec.

 

Amb 5º de graduació alcohòlica, Lynchburg Lemonade és també una forma d’oferir al consumidor una nova alternativa, diferent i molt refrescant que arriba en un context d’increment de les ocasions de consum diürn com l’aperitiu, l’afterwork o inclòs “el prendre algo” d’abans de sopar. Lynchburg Lemonade està preparada per gaudir en dos formats: en ampolla de vidre, un format exclusiu per a Espanya, o en llauna, ambdues versions de 33cl.

 

 

Más información y contacto:

Mònica Monserrat Boadas

PR Account Executive

+34 619 53 24 12 / 935 487 948

www.momentumww.com

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.