Olis Bergalló
  • La firma col·labora en la Trobada Internacional de Cuina d’Alta Muntanya que se celebra del 13 al 17 de setembre
  • Francesc Bargalló, CEO de l’empresa catalana, oferirà una xerrada per a parlar sobre el present i futur de l’oli d’oliva en la cuina

Olis Bargalló torna a demostrar que és l’oli dels grans xefs, i ho fa col·laborant en la Trobada Internacional de Cuina d’Alta Muntanya, Andorra Taste, que se celebra des del dimecres 13 al diumenge 17 de setembre, en la parròquia d’Escaldes-Engordany i que comptarà amb la participació de ponents com Joan Roca (El Celler de Can Roca***, Girona), Gascón Acurio (Acurio Restaurantes), Paolo Casagrande (Lasarte***, Barcelona), Benito Gómez (Bardal**, Ronda), Edorta Lamo (Arria*, Àlaba), o el cuiner i xerpa Ngatemba Xerpa (Katmandú), entre altres.

La firma distribuïdora d’olis d’oliva verge extra i altres olis i vinagres per a cuines professionals i amateurs aposta per donar suport al certamen “amanint” els showcookings dels cuiners i cuineres que passaran per l’Andorra Taste. També, serà l’oli oficial en tots els àpats oficials del certamen i el que faran servir els xefs que cuinin tant en l’Auditori, com en el Taste Point i la resta de demostracions culinàries de l’Andorra Taste Popular.

A més, Francesc Bargalló, CEO d’Olis Bargalló i quarta generació de la família al front de l’empresa catalana, oferirà una xerrada per a parlar sobre el present i futur de l’oli a la cuina. Una ponència on tractarà temes com ara l’actual situació de l’or líquid, que pateix pujades de preus a causa de la conjuntura econòmica. Però també parlarà sobre els diferents tipus d’olis (tant d’oliva com vegetals) segons les necessitats i usos a la cuina.

Olis Bergalló 01

Primera trobada internacional de Gastronomia d’Alta Muntanya

Andorra Taste, la Trobada Internacional de Gastronomia d’Alta Muntanya, organitzat per Vocento Gastronomia – grup gsr y Andorra Turisme, va néixer l’any 2022 per a visibilitzar la cuina d’alta muntanya a tot el món com un reducte d’autenticitat, i arrelament amb el territori, i de futur. La segona edició de l’Andorra Taste també pretén posar en valor la gastronomia andorrana, els seus productes autòctons i la seva influència gastronòmica.

La segona edició tornarà a celebrar-se a la parròquia d’Escaldes-Engordany, i tindrà de nou una important agenda d’activitats populars a l’Andorra Taste Popular, que es desenvoluparà el divendres, dissabte i diumenge i que inclou una programació especial per nens.

Olis Bergalló 02

Olis Bargalló, qualitat des de l’any 1850 

Olis Bargalló va ser fundada en 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona). Des de llavors, la firma ha treballat per a oferir els millors olis d’oliva -i vegetals- tant en el professional de l’hostaleria, com en les cuines de les llars. La seva passió pel món de l’oli, així com la seva gran relació amb el sector de la restauració, li ha impulsat sempre a buscar les millors solucions per a l’hostaler, sense oblidar els gustos i preferències de les famílies.

Francesc Bargalló, quarta generació de la família fundadora, dirigeix en l’actualitat l’empresa amb l’objectiu de convertir a la firma en una marca de referència i prestigi no sols en el sector de l’hostaleria, sinó també en el consum a la llar.
La firma està present a Andorra des de fa anys, tant en algunes de les millors botigues gourmet, com ara en els principals restaurants del petit país dels Pirineus.

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.