La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta nova imatge per als seus vins que, d’ara endavant, s’identificaran amb un logotip que representa el camp llaurat i fusiona l’evocació a les lletres “a”, “c” i “o”. Aquest marc conceptual fa referència als valors essencials del celler: agroalimentació, cultiu, cooperació, col·lectiu, cultura del vi, km 0, cicle natural, dinamisme i, naturalment, el poble a on està arrelada la cooperativa.

Fundada al 1959, la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre agrupa més de 150 socis productors que es dediquen principalment al conreu de la vinya, amb una producció anual de 3 milions de quilos de raïm. La garnatxa és un tret diferencial dels seus vins, emparats per la DO Terra Alta.

A més, la cooperativa elabora oli d’oliva Verge Extra emparat sota DOP Oli Terra Alta  i els socis conreen ametlla, préssec i cirera, productes que també s’identificaran amb el nou logotip.

Josep Pere Colat, president de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre explica el perquè de la nova imatge: “Vivim i treballem a la Terra Alta, un territori carregat d’història i amb àmplia tradició vitivinícola, i el nostre compromís està basat en l’elaboració de productes de qualitat, però també en el retorn social de la nostra tasca. Volem que la nova imatge identifiqui tots aquests valors que diferencien els nostres productes. Aquesta modernització, a més, s’emmarca en la nostra entrada en el sector del comerç electrònic, on ens estem obrint camí i molts clients del nou canal ja estan repetint compra amb nosaltres”.

 

Així doncs, el projecte de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre per arribar consumidor final de forma interactiva i renovada l’ha portat a obrir una botiga on-line i facilitar la compra dels seus productes arreu del territori  amb un compromís d’entrega en 24 hores.

El seu pla d’acció també contempla la implementació de suports digitals destinats a fomentar la venda de proximitat, com els “packs”, les promocions online i concursos. En aquest sentit, ha obert l’espai “Maridatge

entre fogons” perquè xefs i bloguers presentin receptes de cuina tradicionals o innovadores que es mariden amb els vins i olis del celler.

En el vessant més social, la cooperativa impulsa cada any l’edició limitada del vi solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.

 

Més informació

Sr. Josep Pere Colat, president Coop Agrícola Corbera d’Ebre  |  605 866 574

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.