Pepe Solla, Martina Klein, Fernando Casales i Paco Pérez

Després d’haver visitat ciutats com San Sebastià, Amberes, Estocolm i Lyon, Nespresso Atelier arriba a Barcelona en una de les seves setmanes més emblemàtiques de la ciutat en la que també es celebra el prestigiós torneig de tennis “Conde Godó”: la setmana de Sant Jordi. 
Durant els dies 20, 21 i 22 d’Abril, Nespresso Atelier obrirà les portes d’un restaurant efímer on s’oferiran plats composat amb cafè i homenatjaran la cuina gastronòmica catalana. Aquest esdeveniment estarà protagonitzat per tres chefs d’estrella Michelin: Paco Pérez (propietari del restaurant Miramar guardonat amb dues estrelles Michelin), Pepe Solla (propietari de Casa Solla guardonat amb una estrella Michelin) i, per últim però no per això menys important, Fernando Canales (propietari de Etxanobe guardonat amb una estrella Michelin).
La padrina de l’esdeveniment de presentació del restaurant Nespresso Atelier ha estat la model, presentadora i escriptora Martina Klein, qui ha tingut l’honor de tastar el menú degustació que han ofert els tres chefs. El menú esta composat de sis platets, tots ells tenen com a ingredient indispensable el cafè que, combinat amb els altres gustos del plat, crea una experiència gastronòmica irrepetible i de primera qualitat.

Macarró de cafè amb formatge de Pepe Solla

Al llarg d’aquests dies, cada un dels chefs presentarà i oferirà el seu menú creat especialment per aquest particular restaurant: Pepe Solla ho farà el dimecres 20 d’Abril, Fernando Casales el 21 d’Abril i, finalment, Paco Pérez el 22 d’Abril. 
El restaurant efímer Nespresso Atelier es trobarà al Passatge Utset, núm 14 (al barri de l’Eixample) durant els dies ja esmentats. Si no us voleu perdre aquesta oportunitat, aneu-hi! 

Per estar al dia d’aquest episodi de Nespresso podeu seguir-lo a partir de #AtelierNespresso 

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.