Mercabarna i AGEM participen a la fira hortofructícola més important del món

Mercabarna i l’Associació d’empresaris majoristes de fruites i hortalisses (AGEM) participen a la fira hortofructícola referent al món destacant els seus aspectes diferenciadors a Europa: Mercabarna presenta a Fruit Logistica la gran oferta d’aliments frescos i de logística i distribució especialitzada en peribles. El Clúster Mercabarna Export i l’AGEM organitzaran trobades entre empreses del mercat barceloní i importadors internacionals.

 

Mercabarna i l’Associació d’empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses del mercat (AGEM) participaran conjuntament, per cinquè any consecutiu, a la fira hortofructícola més important del món, Fruit Logistica, que tindrà lloc a Berlín, del 6 al 8 de febrer.

Ho faran per presentar el que diferencia Mercabarna d’altres mercats majoristes europeus: la combinació entre la gran i variada oferta d’aliments frescos i de logística i distribució especialitzada en aquests productes peribles.

TROBADES ENTRE EMPRESARIS DE MERCABARNA I DE LA RESTA D’EUROPA

Aprofitant aquesta fira, Mercabarna i l’AGEM han organitzat una missió comercial per facilitar les relacions comercials entre empreses hortofructícoles del mercat majorista i distribuïdors d’aquests aliments d’Alemanya, Àustria, Regne Unit, França i Itàlia, així com també d’altres països de l’est europeu. Les trobades B2B tindran lloc a l’espai de Mercabarna-AGEM a la fira, entre 10 empreses exportadores del mercat majorista barceloní i 12 companyies importadores de diferents punts d’Europa.

DISSET EMPRESES DEL MERCAT MAJORISTA A LA FIRA

A part de les 10 empreses del mercat majorista que participaran a Fruit Logistica dins l’espai de Mercabarna i l’AGEM, n’hi ha 7 companyies més del polígon alimentari català que ho faran amb estand propi en aquest certamen.

SITUACIÓ FRUIT LOGISTICA

Mercabarna i l’AGEM estaran situats dins de l’espai de Catalunya, que promou la Generalitat de Catalunya, a través de Prodeca (Promotora d’Exportacions Catalanes), al hall 10.2, estand A-07e.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Roser Lapuente, Cap de Mitjans de Comunicació

Tl: 93 556 35 08/93 556 30 00/610 59 50 24

lapuente@mercabarna.cat

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.