Mercabarna, AGEM i El Port de Barcelona es presenten com a ‘Hub Euromediterrani’ a Fruit Logística 2017

#Mercabarna, #Berlin, #FruitLogistica, #AGEM
Mercabarna a la fíra ‘Fruit Logística’

EL FOOD TRADE CENTER FACILITARÀ LA FEINA ALS NOMBROSOS IMPORTADORS ESTRANGERS QUE ES PROVEEIXEN EN EL GRAN MERCAT

Mercabarna, l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) i el Port de Barcelona uneixen esforços per quart any consecutiu a la fira hortofructícola més important del món, Fruit Logistica, que tindrà lloc a Berlín, del 8 al 10 de febrer.
Amb l’eslògan ‘Barcelona, ​​el hub euromediterrani del comerç de productes frescos’, Mercabarna, AGEM i el Port de Barcelona participaran amb un estand conjunt (Pavelló 10.2, Stand B04) a Fruit Logistica, on presentaran una oferta logística integrada única a la regió , solucions completes de connectivitat, subministrament i distribució de productes alimentaris frescos. Una consolidada oferta que permet cobrir les necessitats de clients importadors i exportadors, així com d’operadors logístics especialitzats en aquests productes peribles.
Així mateix, aquesta col·laboració entre les tres entitats ofereix als exportadors internacionals la combinació entre la major oferta i varietat de fruites i hortalisses d’Europa -que es troba actualment en Mercabarna- i solucions logístiques adaptades al producte fresc, permetent transportar aliments frescos amb les màximes garanties a través dels serveis marítims del Port de Barcelona.
EL FOOD TRADE CENTER DE MERCABARNA
#Mercabarna, #Berlin, #FruitLogistica, #AGEM
Mercabarna en el Fruit Logístic
Mercabarna aprofitarà la seva participació a Fruit Logistica per donar a conèixer el seu nou ‘Food Trade Center’, un espai de treball flexible, posat en marxa l’estiu passat, dirigit als cada vegada més nombrosos compradors estrangers de tot Europa que van al Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Barcelona a proveir-se periòdicament. 
El ‘Food Trade Centre’ disposa d’oficines de lloguer per períodes de temps curts -fins i tot per hores-, amb tots els serveis i tecnologies que aquests ‘traders’ poden necessitar. En aquests últims mesos, ja s’han instal·lat els primers clients d’aquest nou servei que ofereix el polígon alimentari.
«PER MÉS INFORMACIÓ»:
Roser Lapuente, Cap Mitjans de Comunicació; 
T. 93 556 35 08/93 556 30 00;
mòbil: 610 59 50 24; 

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.