Horeca Challenge, la iniciativa creada pel Grup MEDIAPRO, Damm, Família Torres i PepsiCo per impulsar el sector de la restauració amb solucions que permetin fer créixer a mitjà termini el negoci de bars i restaurants, ja té startups finalistes. D’aquestes sortiran les tres guanyadores, que portaran a terme un pilot de la seva solució cofinançat pels organitzadors de la convocatòria.

Horeca Challenge fixa la mirada en aquesta edició en la innovació com a palanca de transformació de bars i restaurants, un cop superats els pitjors moments de la pandèmia. Amb l’objectiu que el sector afronti un futur prometedor, la iniciativa va obrir la convocatòria per rebre projectes innovadors al voltant de tres reptes: enriquir els serveis del canal delivery i take away amb continguts digitals; potenciar la utilització dels espais horeca incorporant nous usos i millorar l’eficiència de la cadena de valor del canal.  

Ara, després de rebre més d’un centenar de propostes, Horeca Challenge anuncia les startups finalistes, que hauran de presentar la seva candidatura en un “pitch” a experts de les empreses organitzadores. Les finalistes per categoria són:

Enriquir els serveis del canal delivery i take away amb continguts digitals

UNION – Linking realities, Upwine Smart Tasting i Waitry

 Potenciar la utilització dels espais horeca incorporant nous usos

B-LAB Gastronomic, Grovy i The Nomadapp

 Millorar l’eficiència de la cadena de valor del canal                           

Bumerang Takeaway, Hadock App i Yumminn

 

El 10 de març es donaran a conèixer les startups guanyadores (una per categoria). A partir d’aquell moment, cadascuna de les guanyadores podrà posar a prova la seva solució tecnològica amb la posada en marxa d’un pilot de tres mesos cofinançat pels impulsors de la iniciativa. Horeca Challenge finalitzarà el juliol amb un “Demo Day” on les empreses guanyadores mostraran els resultats dels seus pilots a destacats inversors i altres companyies.

Horeca Challenge és una iniciativa impulsada per Damm, Família Torres, Grup Mediapro i PepsiCo, que compta amb el suport d’ACCIÓ -Generalitat de Catalunya- i amb F6S, AECOC i Tech Barcelona com a col·laboradors.


Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.