Cristina Torres, directora general de Marimar Estate (Califòrnia) i membre de la cinquena generació de Família Torres, figura entre els 100 millors elaboradors de vi segons el llistat Master Winemakers 100 que ha publicat recentment la revista britànica The Drinks Business. A més, ha obtingut el premi al Millor Pinot Noir d’acord amb els resultats de les competicions Global Wine Masters que organitza la mateixa publicació.

Cristina Torres ha rebut aquesta distinció gràcies als reconeixements obtinguts pels vins de Marimar Estate en les competicions Global Wine Masters. Cada concurs se centra en una varietat específica, estil o regió, assegurant així un enfocament rigorós per identificar els millors vins de l’any, que tasta a cegues un panell d’experts format en la seva majoria per Masters of Wine. Marimar Estate La Masia Pinot Noir 2019 va ser escollit Millor Pinot Noir després d’obtenir el màxim guardó en el certamen Pinot Noir Masters 2023. Un reconeixement que es lliura a aquells vins que són «un exemple destacat de la seva categoria, mostrant una vinificació impecable».

torres, marimar estate, pinot noir, 2014, la masia

Patrick Schmitt MW, editor de The Drinks Business i president de Global Wine Masters, ressalta el gran treball dels responsables de cadascun dels vins guardonats. «Principalment, aquesta guia està dissenyada per donar visibilitat a aquests professionals amb talent que treballen discretament al celler. És una forma d’elevar el perfil de les persones que hi ha darrere d’aquests vins brillants, ja que, en molts casos i en la nostra opinió, no reben el suficient reconeixement».

Segons Cristina Torres, «És un honor figurar a la llista dels Top 100 Master Winemakers i haver guanyat el premi al Millor Pinot Noir. És un gran reconeixement a tot el nostre equip, i en especial a la meva mare, que va aconseguir materialitzar el seu somni de tenir un celler a Califòrnia i elaborar vins excepcionals. La primera anyada del nostre pinot noir va ser el 1992 i aquest és un vi que mai deixa d’impressionar-nos, fins i tot 30 anys després».

Marimar Estate La Masia Pinot Noir 2019 prové de la vinya Don Miguel (anomenada així en honor a l’avi de Cristina), a Green Valley, la zona més freda i amb més boira del Russian River Valley, a menys de 10 milles de l’Oceà Pacífic. La vinya va ser plantada el 1988 i produeix un raïm extraordinari que dona lloc a un vi amb molta elegància i complexitat, amb notes de baies i melmelada, tanins vellutats i tocs de vainilla i espècies.

Per a més informació

Premsa Família Torres· prensa@torres.es

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.