Enrique Valentí en la cocteleria de Marea Alta
Marea Alta és el projecte impulsat per el cuiner madrileny Enrique Valentí qui ha apostat per la idea d’un restaurant situat al cim de la Torre Colom (a 100 metres d’altura) per a poder oferir als seus client les espectaculars vistes de tota Barcelona mentre gaudeixen d’un menjar de qualitat. 
El restaurant disposarà de tres plantes dins l’edifici, les plantes de més altura. En la planta 23 trobarem la cocteleria, un espai obert on es podrà gaudir d’un clima fresc propi de la brisa marina de les costes de Barcelona; en la planta 24 hi trobarem el restaurant, un local agradable on totes les taules tindran a la seva alçada uns finestrals per poder gaudir de les vistes, i per últim, la planta 25 disposarà de les cuines i equipaments necessaris per servir als clients. 
Totes les sales inclouran una vista panoràmica de 360⁰ i posseiran tot d’elements per aconseguir un ambient que recordi a un vaixell de caire industrial. Aquest efecte l’aconseguiran unificant els colors blau, blanc i groc i adaptant la decoració del local a aquesta temàtica. 
La proposta culinària oferirà una varietat de peixos i mariscos, tant fumats com a la brasa, a més de guisats, marinats i lleugers entrants. Les begudes que es podran gaudir durant el menjar seran de tot tipus i la bodega contindrà més de 140 referencies nacionals i internacionals per a poder prendre a qualsevol hora del dia. 
El propi Enrique Valentí afirma que no vol que les vistes estiguin incloses en el preu de del menjar, sinó que pretén que les vistes siguin un regal per a tots el seus clients. Aquest és un projecte que pretén arribar, no només a aquells turistes que venen a visitar la capital catalana, sinó per tots aquells ciutadans que són residents de Barcelona i vulguin passar una vetllada agradable amb amics, família o parella. 
El restaurant comunicarà a través de la seva web les diferents notícies relatives a la seva construcció i la data d’obertura a tots els usuaris registrats.
Localització: C/ Av. de les Drassanes, 6-8. Edifici Colón, planta 24 – 08001 Barcelona
Web: http://restaurantemareaalta.com/

Horari: Marea Alta estarà obert de dimarts a dissabte de 13h a 16h y de 19h a 23h. Marea Baja a partir de les 12h tots els dies de la setmana.
Capacitat: 110 persones en el restaurant y 85 persones en la cocteleria.
Preu restaurant: a partir de 50 euros.
Preu cocteleria: entre 5 i 15 euros.

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.