El nou oli de la campanya 2020-2021 ja és aquí. El més exclusiu, el procedent de les millors olives arbequines i elaborat cas de manera artesanal, és el que s’envasa en l’ampolla més premium, és el Magnum d’Olis Bargalló. Un oli per als més sibarites, un autèntic regal gurmet. 

Enguany, a més, i només en edició limitada, Olis Bargalló recupera el seu envàs de vidre transparent per a oferir el més exclusius dels seus productes. D’aquesta manera, es pot adquirir el Magnum Bargalló de primera premsada i sense filtrar tant en ampolla de 1.500 ml. transparent, per a apreciar el color de l’autèntic or líquid, però també, aquest  en envàs de vidre negre de 1.500 ml., per a conservar l’oli per més temps sense que la llum alteri les qualitats organolèptiques del producte. 

L’oli d’oliva verge extra arbequina Magnum Bargalló és la màxima expressió de l’excel·lència de la firma Olis Bargalló, fundada en 1850. Magnum Bargalló és el resultat d’una cuidada selecció de les afruitades i aromàtiques olives arbequines procedents de diverses comarques de Lleida i Tarragona, premsades en fred i convertides en oli. Aquest oli s’envasa des de novembre i fins a gener, sense filtrar, la qual cosa li aporta uns matisos únics i incomparables. 

L’arbequina és la varietat característica de la zona de Tarragona i Lleida, i també de l’Alt Aragó. La seva precoç entrada en producció la fan especialment apta per a les noves plantacions súper intensives i per al seu cultiu mecanitzat, per la qual cosa s’ha estès de forma generalitzada per altres zones productores. El seu oli presenta una aroma afruitada d’oliva i altres fruites, dolç, gairebé imperceptible l’amarg i el picant típic d’altres olis. Es pot arribar a percebre olor de tomaquera, herba fresca i lleugerament, plàtan madur, carxofa i tomàquet. De baixa estabilitat i alt percentatge en linoleic.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

http://www.olisbargallo.com/ca/inici/

Isabel Acebedo / comunicacio@olisbargallo.com / comunicacion@isacevedo.com

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.