L’Hotel Hostal Sport incorpora maridatges de vins i flors

Estada enobotànica amb activitats dins de la natura

L’Hotel Hostal Sport de Falset, al Priorat amplia l’oferta adreçada al turisme de negocis incorporant activitats relacionades amb el món del vi i la natura amb la col·laboració de Naturalwalks. Posa en marxa aquesta primavera els maridatges de flors i vins, una nova activitat per a grups i empreses que combina tradició i avantguarda posant en valor els sabors i aromes del Priorat.

Les sessions són tallers lúdics d’aprenentatge enobotànic que s’ofereixen a les empreses que realitzen estades de negocis a l’Hotel Sport dins de la categoria d’activitats Wine & Business. D’aquesta manera, els participants poden combinar l’oci amb la seva agenda formativa i laboral. A més del maridatge entre flors es pot complementar l’estada amb altres activitats de descoberta del paisatge, amb circuits a peu i bicicleta elèctrica.

Amb la col·laboració de Naturalwalks, les activitats es dissenyen a mida en funció dels grups i les empreses. Hi ha dues modalitats establertes: sortida de camp amb maridatge de vins i flors o bé maridatge entre flors a l’Hotel. Sempre que sigui possible, s’empren plantes i vins de la DO Montsant i DOQ Priorat per al desenvolupament del taller a l’Sport.

L’activitat la dirigeix el gastrobotànic i especialista en l’ús de plantes a la cuina, Evarist March, i un sommelier col·laborador de Naturalwalks. Els grups han de disposar d’un màxim de 25 persones. Els assistents podran aprendre, tastar i compartir experiències i s’endinsaran en l’apassionant món de la botànica, l’ecoturisme i la sostenibilitat.

Cal recordar que l’Sport disposa de tres salons polivalents amb diferents capacitats perquè empreses d’estils, mida i sectors professionals diversos puguin realitzar-hi durant una estada, combinant activitats lúdiques i formatives. L’establiment disposa de les eines i tecnologies necessàries per fer presentacions i reunions d’empresa, amb servei gastronòmic i d’allotjament complementaris.

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.