Letona
  • La nova identitat de la llet Letona fa que es converteixi en una marca amb un caràcter molt més modern però mantenint els seus valors de sempre
    .
  • El format vidre, un dels més icònics de Letona, és la base i inspiració del rellançament de la marca

Letona renova la seva imatge per adaptar-se als nous temps a la vegada que posa en valor els seus orígens. La marca de llet és referència al canal Horeca i també es troba present al canal retail on és líder en llet fresca i on també podem trobar les seves llets UHT.

L’autenticitat, qualitat, proximitat i sabor sempre han estat els principals valors i atributs de la llet Letona. És una marca que manté el seu compromís amb l’artesania, els ramaders i el seu entorn des de fa 97 anys, ja que recullen i envasen diàriament la llet 100% procedent de granges locals de proximitat i familiars de segona i tercera generació.

Letona 01

Letona continua sent la llet de sempre, nutritiva i 100% autèntica però ara, recupera l’essència dels seus orígens donant-li un caràcter molt més icònic i diferencial a la seva imatge, modernitzant-la en tots els seus àmbits de la mà de Delamata Design, un estudi independent de branding i de packaging amb més de 20 anys d’experiència treballant per a grans marques.

L’any 2022 Letona va vendre més de 27 milions de llet i ha estat la llet de referència en bars i restaurants des de 1925, sent la primera marca en promoure la circularitat amb envasos 100% reciclables de vidre retornable. És per aquesta raó que comença aquest viatge de canvis cap a l’autenticitat amb un dels seus formats més icònics i representatius: el vidre, que maximitzarà la presència de la marca a tots els frontals.

De la mateixa manera es portarà a terme aquest canvi en tots els seus altres formats tant de la divisió retail com a la divisió d’hostaleria. Als supermercats podem trobar les gammes UHT en brick als passadissos de llet i la gama de Llet Fresca a les neveres. La divisió Horeca inclou la gama de llet UHT en vidre i la gamma de llet UHT PET.

Ambdós divisions han permès que totes les famílies reconectin amb el sabor d’abans a les seves pròpies cases i que baristes de tota Catalunya hagin apostat per la naturalitat i extra-cremositat de la llet Letona i l’hagin servit a més de tres generacions.

Sobre Letona

Letona, fundada al 1925, és la llet de referència en el canal Horeca i líder en llet fresca en el canal alimentació, on recentment ha reforçat la seva presència amb el llançament del seu nou format bric de llet ambient UHT. El seu gust de llet autèntica és el seu senyal d’identitat, a més a més de l’aposta per les granges familiars i locals de Catalunya, Aragó i Mallorca.
https://www.letona.es

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.