Voll-Damm, la cervesa doble malta elaborada amb 100% ingredients naturals, renova la seva imatge per posar en valor els seus orígens.

El nou disseny evoca els orígens de la marca, que va néixer el 1953 recollint l’herència dels mestres cervesers del segle XIX. La doble malta canvia d’imatge, sense alterar el seu inconfusible sabor, el qual l’ha fet mereixedora de nombrosos reconeixements al llarg de la seva història.

Voll-Damm, des de 1953
A l’Edat Mitjana, al no existir sistemes de refrigeració, es deixava de produir cervesa durant els mesos d’estiu perquè les altes temperatures afectaven la correcta fermentació del most amb el llevat. A finals del segle XIX, els cervesers van descobrir que, afegint més llúpol i el doble de malta al darrer lot –fins llavors, el del mes de març–, aconseguien una cervesa amb més cos i resistent als embats de la calor. Voll-Damm és la nostra interpretació d’aquest estil de cervesa.

Voll, en la llengua del mestre, vol dir ple, complet.

Per això Voll-Damm és una cervesa completa, plena de cervesa. Voll-Damm és artesania del paladar, la que sap com treballar i satisfer el gust dels que més en saben. D’aquí el nou etiquetatge, que reconeix el pas del temps i l’actualitza, fent ben visibles algunes de les lliçons que donava aquell temible Luis Tosar en un restaurant silenciós. Un glop de Voll-Damm fa que un instant sigui un privilegi i això no es pot canviar per res, ni per ningú… “No, amic, no totes les cerveses són iguals”.

Amb doble malta, cent per cent natural, i amb ordi només de varietats pures i maltat a la malteria de Bell-lloc d’Urgell (Lleida). Amb llúpols amargs de diferents varietats, els quals aporten aquella amargor tan característica. I també amb llúpols aromàtics, que hi afegiran notes cítriques i afruitades. Aigua, malta d’ordi, arròs, blat de moro, llúpol i llevat. Ingredients naturals que construeixen, pas a pas, una cervesa que fa pensar en la cervesa. I en la seva identitat, per això la nova imatge de Voll-Damm incorpora, a primer cop d’ull, tota la informació que necessita un afeccionat exigent.

Perquè, qui no s’ha mirat l’etiqueta de Voll-Damm just després de tastar-la? Ara, amb més motiu.

Més informació: Burson-Marsteller

Carla Lladó I 93 201 10 74 I carla.llado@bm.com
Núria Rosiñol I 93 201 13 28 I nuria.rosinol@bm.com

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.