La gamma Parvus d’Alta Alella, l’essència del Mediterrani

ALTA ALELLA, celler elaborador de vins i caves ecològics i naturals,  recull l’essència del Mediterrani en els seus tres vins de la gamma PARVUS: AA PARVUS SYRAH 2015, AA PARVUS ROSÉ 2016 i AA PARVUS CHARDONNAY 2016. Representant en disseny la forma geomètrica del triangle en referència a les dues lletres “A” d’ALTA ALELLA, simulant una aquarel·la que tant podria ser el mar com la muntanya, aquests vins són l’expressió més pura del celler i ideals pels mesos d’estiu per la seva frescor i notes salines. Els vins de la gamma PARVUS -adjectiu llatí que es pot aplicar al valor de la infantesa- s’elaboren a partir de les vinyes menys velles de la finca, cultivades en petites terrasses i pendents molt properes al mar, sobresòl de sauló.

AA PARVUS SYRAH 2015 és de color cirera amb reflexes violacis. Té una bona intensitat aromàtica on ressalten les aromes de violeta, fruita negra madura (móra, pruna) amb balsàmics i especiats característics de la mateixa varietat Syrah i de l’envelliment en bóta. En boca recorda les aromes de fruita madura amb un punt salobre i atrevit. És un vi amb un final fresc i actual. PVP. 12,95 €.

AA PARVUS ROSÉ 2016 és de color maduixa i de gran intensitat aromàtica. Ressalten les aromes afruitades de maduixes, gerds i notes florals de violeta amb un rerefons d’aroma a fulles de tomaquera. En boca, amb entrada golosa i elegant, predominen les aromes de fruits vermells. El pas per boca és gras, fruitós, fresc i molt equilibrat amb un post gust llarg i persistent. PVP. 9,15 €.

AA PARVUS CHARDONNAY 2016 és de color groc pàl·lid amb reflexes daurats i , on es combinen les aromes de fruites (plàtan, mango, papaia, préssec) i flor blanca amb les subtils notes de criança. A la boca és afruitat, gras i untuós amb una acidesa equilibrada. En el post gust s’expressen les notes de criança. PVP. 9,15 €

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.