La Fageda reposiciona aquest mes de juny la seva gamma de  iogurts desnatats que seran als lineals dels comerços a partir del vint-i dos de juny. El rellançament s’ha fet en les 3 referències: desnatat  edulcorat, desnatat gust de llimona i desnatat gust de maduixa. El  departament d’Innovació ha millorat l’organolèptica del producte  buscant una nova recepta amb un gust que és ara més suau i equilibrat.  La nova formulació conté només edulcorants naturals extrets de  l’estèvia. Per altra banda les noves aromes fan que els gustos de llimona i  maduixa evoquin més les respectives fruites.

El llançament i millora d’aquesta línia de productes amb un baix contingut  calòric reforça l’aposta de La Fageda per la salut, fent-ho compatible amb el  gust natural i la qualitat que, des fa prop de 30 anys, han distingit els seus  iogurts.  

En el packaging d’aquesta família es destaca que són iogurts sense sucres  afegits i amb el 0% de matèria grassa. És una gamma pensada sobretot  per a les persones que volen fer una dieta baixa en sucres i que a la  vegada no volen renunciar al plaer de menjar un iogurt amb el gust i  textura de La Fageda” subratlla Francesc Galí, director comercial i de  màrqueting. 

Aquest és el segon reposicionament que La Fageda ha dut a terme aquest  2021. El passat mes d’abril va rellançar la seva família de iogurts líquids,  integrada també pel iogurt natural i pels gustos de llimona i maduixa. 

El projecte socioempresarial de La Fageda dóna feina avui a més de 350  persones. D’aquestes, més de 170 són persones en situació de vulnerabilitat  i reben treball amb suport. L’organització, sense ànim de lucre, complirà  l’any vinent quaranta anys. 

Per a més informació comunicacio@fageda.com  

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.