• La presentació del producte es realitzarà a Alimentaria amb un showcooking a càrrec de la xef Ada Parellada
  • A l’esdeveniment, també es presentaran altres novetats que amplificaran la família de productes lactis de La Fageda

Santa Pau. – La Fage­da celebra el seu 40 aniversari amb el llançament d’Orígens, un iogurt d’edició especial que combina les millors caract­erístiques dels seus iogurts naturals i grecs per a crear un producte singular que conserva la natur­alitat de l’autèntic iogurt de granja; una nova referència que fa homenatge als orígens del projecte.

Aquest lacti de text­ura i gust únic es presentarà a consumid­ors i prescriptors el pròxim 5 d’abril, en el marc de la fira Alimentaria, amb un showcooking dirigit per la xef i comunicadora Ada Parellada acompanyada de Neus Rabionet. A l’esdeveniment, es realitzaran receptes creades especialment per a l’ocasió i es donaran a provar als assistents, com ja és costum en aques­ta fira d’alimentaci­ó.​

D’aquesta manera, Or­ígens s’uneix a l’àm­plia família de iogu­rts de La Fageda dur­ant tot l’any 2022 amb motiu de la celeb­ració del 40 anivers­ari del projecte soc­ioempresarial.

 

Més innovacions a Alimentaria

A la presentació d’Orígens se li sumen altres novetats que també es mostraran per primer cop a Alimentaria. D’aquesta manera, La Fageda presentarà tres iogurts nous, incloent-hi l’edició especial; unes noves postres, un nou gust de la seva línia de gelats i el rellançament de la gamma dels seus iogurts cremosos de format de 500 grams.

Per una banda, a més de l’edició del 40 aniversari, s’han cr­eat dos nous product­es per a la família dels iogurts naturals i dels iogurts sen­se lactosa respectiv­ament: el iogurt amb sucre de canya i el iogurt sense lactosa desnatat.

 

Per altra banda, a la fira també es pres­entarà el nou flam d’ou, que acompanyarà al ja existent de vainilla a la família de postres de la ma­rca catalana. Així mateix, també es dona­rà a conèixer el gel­at de pastís de form­atge, el nou gust or­iginal pel qual apos­ta La Fageda per a satisfer el paladar dels seus consumidors.

 

40 aniversari: celebrem-ho junts

Aquestes innovacions de producte s’emmarquen en el 40 aniversari de La Fageda, el projecte socioempresarial català que treballa des de fa quatre dècades per a la inserció laboral de les persones en situació de vulnerabilitat a través dels diversos serveis que ofereixen, incloent-hi la seva empresa làctia.

Es preveu que, al llarg del seu aniversari anual, La Fageda presenti més novetats de productes lactis, el que faria 2022 un dels anys amb més innovacions de tota la seva història empresarial.

 

Sobre La Fageda

La Fageda és un projecte social amb estructura empresarial, situat al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (Girona). Ofereix un treball real i digne a persones en situació de vulnerabilitat a través de diverses activitats productives (lactis, gelats i melmelades) i prestació de serveis com jardineria. La fundació, sense ànim de lucre, creada pel psicòleg Cristóbal Colón, celebra quaranta anys aquest 2022.

 

www.fageda.com

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.