Cartell de l’Enofestival 2016 on DO Catalunya presentarà Vinòmics

Ahir es va presentar al restaurant Casa Marius de Madrid Vinòmics, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic. L’il·lustrador Oriol Malet va fer d’ambaixador del projecte en representació de la resta d’autors que formen part d’aquesta iniciativa. La presentació s’emmarca dins els actes de l’Enofestival 2016, el festival de música independent i cultura del vi, a on la DO Catalunya participa per primera vegada.

L’Enofestival 2016 se celebrarà el proper dissabte 1 d’octubre (d’11:30 a 0:00h) a Madrid. Serà la cinquena edició d’un festival pioner en la seva aposta per la promoció del vi a través de la música independent, amb el ferm objectiu d’arribar al sector de consumidor més jove. Després de quatre anys celebrant-se al Círculo de Bellas Artes de Madrid, aquest any es muda al Teatro Goya, un espai multidisciplinari que donarà cabuda a tot un dia de concerts, tastos, propostes gastronòmiques i Enotalks, xerrades al voltant del món del vi amb professionals del sector que estan apostant per una manera diferent de treballar.

La DO Catalunya participarà d’aquestes Enotalks en format taula rodona per parlar sobre noves estratègies de comunicació aplicades al sector. Sole G. Insua, responsable de comunicació de la DO Catalunya, debatrà amb Cecilia Camacho (La chica del flequillo), Álvaro Cerrada (Yalocatoyo) i Manolo García (Grandes Vinos). El responsable de moderar el debat, que tindrà lloc a partir de les 15:30h, serà Santi Rivas, de Colectivo Decantado.

A més, la DO Catalunya comptarà amb una barra de vins on es podran degustar fins a 8 referències entre blancs, rosats i negres. També els Vinòmics tindran protagonisme propi al llarg de tot el dia gràcies a unes pantalles a on es podran visualitzar totes les històries publicades fins al moment, i un avanç de les dues històries inèdites que posaran fi a aquesta primera edició del projecte.

PER A MÉS INFORMACIÓ
Denominació d’Origen Catalunya:
Facebook / Twitter
Comunicació Denominació d’Origen Catalunya:
Conchi Roque
93 419 42 48
rrpp@do-catalunya.com

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.