Juvé & Camps presenta la nova anyada del cava Reserva de la Familia 2012

Juvé & Camps presenta l’anyada 2012 del cava Reserva de la Familia. Un Brut Nature amb una mitja de 36 mesos de criança a l’ampolla, elaborat a partir del most flor de les varietats macabeu, xarel·lo i parellada de les finques d’Espiells, Can Massana i La Cuscona, ubicades als millors territoris de la comarca de l’Alt Penedès. 


Un cava que es distingeix per la seva complexitat, intensitat i per una elegància que creix a poc a poc i que revela noves aromes, pròpies de la seva criança. Reserva de la Familia 2012 es caracteritza pel seu brillant i atractiu color daurat pàl·lid, per la seva escuma cremosa que s’integra perfectament al paladar, fent el seu pas a la boca molt fresc i ampli. Una explosió de sensacions que es perceben al seu llarg final.


JUVÉ & CAMPS 
Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d’escumosos de qualitat del món, líder en elaboració de Cava Gran Reserva
Presidit per Joan Juvé, la família fa segles que es dedica a la viticultura. Compten amb 271 hectàrees de vinya cultivades de forma 100% ecològica i a les seves caves subterrànies del celler de Sant Sadurní d’Anoia neixen marques com Juvé & Camps La Capella, Gran Juvé & Camps, Milesimé, Blanc de Noirs, Reserva de la Familia.

També Essential, Reserva Cinta Púrpura, Sweet i el Brut Rosé. Per una altra banda, al moderníssim celler d’elaboració a Espiells s’obtenen els vins base cava i s’elaboren els vins blancs Ermita d’Espiells, Miranda d’Espiells, Gregal d’Espiells i Flor d’Espiells, els rosats Ermita d’Espiells Rosé i Aurora d’Espiells Rosé, i els negres Casa Vella d’Espiells, Viña Escarlata i Iohannes, un vi d’autor per guarda elaborat en homenatge al fundador del celler.  

PVP Juvé & Camps Reserva de la Familia 2012: 16 € 


PER A MÉS INFORMACIÓ


www.juveycamps.com
@Juveycamps
facebook/juvé&camps

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.