Juvé & Camps estrena nou disseny del sofisticat cava Milesimé

Per a celebrar el Nadal Juvé & Camps proposa destapar la nova ampolla de cava Milesimé en format màgnum (1,5 litres) que ens acompanyarà durant totes les celebracions, des de l’aperitiu fins al brindis del postre. Els grans formats permeten que el cava evolucioni més lent que en les ampolles de 75 cl, arribant així al seu màxim potencial. Milesimé es vesteix aquest Nadal, a més a més, amb una nova i sofisticada etiqueta.

Milesimé és un cava monovarietal 100% chardonnay procedent de les vinyes d’Espiells a Sant Sadurní d’Anoia, que només s’elabora a les veremes més excepcionals. La màxima expressió i autèntica mostra de la singularitat d’aquesta varietat forana.

Milesimé està dotat d’un bell color daurat que es suma als múltiples rosaris que formen les finíssimes bombolles ascendents. Complex, elegant i intens en aromes, que evoquen notes de fruites carnoses, com el préssec i d’altres records làctics. A mida que evolucionen aquestes essències, guanya intensitat i complexitat, distingint-se la mel, l’aranja o el pa torrat. Exuberant, amb una efervescència intensa i amable, que omple la boca d’una magnífica cremositat. Un cava persistent i aromàtic, que remarca el seu potencial i frescor a cada glop.

 

Si voleu conèixer la marca, la seva historia i la seva actualitat, només heu d’entrar a:

http://www.juveycamps.com/ca/familia

 

PVP Milesimé ampolla 75 cl: 25 € aprox.

PVP Milesimé ampolla Màgnum: 50 € aprox.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

María Fernández

Móvil +34 667 79 82 25

Barcelona +34 93 412 78 78 ext. 2027

Madrid +34 91 826 17 22

mfernandez@mahala.es

www.mahala.es

TW2

cid:image002.jpg@01CD9BEF.33509320

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.