Els resultats del nostre test saludable -en què han participat més de 84.000 persones- no enganyen: el 60% dels participants necessita fer un canvi radical
d’alimentació, i només un 5% s’alimenten de manera òptima.
És habitual pensar que per menjar verdura o peix ja fem una alimentació saludable, però la realitat és que sovint no és així.

Sopar mongeta tendra i patata dos cops per setmana o menjar peix blanc de tant en tant no és sinònim d’una dieta equilibrada. Preparar plats que cobreixin tots els macro i micronutrients no és tan fàcil com sembla, ja que malauradament no ens han ensenyat mai a fer-ho i cal tenir en compte diversos
factors.
L’objectiu de la Comunitat d’Etselquemenges és que adquireixis les eines per tenir el teu propi criteri en l’àmbit de l’alimentació i que aprenguis de menjar de manera saludable, sent coscient de les necessitats del teu organisme.

És per això que dos dels nostres pilars són els menús setmanals dissenyats per les nostres dietistes i etsCuinetes, un receptari de més de 800 receptes amb el qual podràs cuinar de manera sana, antiinflamatòria, i amb la tranquil·litat de saber que cuines amb ingredients saludables.

VULL ENTRAR A ETSCUINETES!

A etsCuinetes hi trobaràs totes les receptes dels menús setmanals d’Etselquemenges i, a més, podràs filtrar per:

· Al·lèrgens: per buscar receptes sense gluten, sense lactosa, sense ou, sense marisc, sense fruita seca i sense soja

· Temporada: a Etselquemenges ens encanta respectar la temporalitat de cada aliment, per assegurar que sigui sostenible i de proximitat

· Dieta: vegana, vegetariana, paleo, depurativa, crua, ceto o omnívora

· Ingredients: si hi ha cap ingredient que no pot faltar als teus plats, assegura’t que sigui a la recepta!

 

Alimentar-te de manera saludable i equilibrada cada dia pot semblar un repte si no saps per on començar o si tens poc temps per dedicar a pensar en opcions variades i aptes per a tota la família, però amb el receptari d’etsCuinetes (i els menús setmanals fets per les nostres dietistes) descobriràs opcions boníssimes i sanes per a tots els àpats!

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.