Situat al carrer Muntaner número 212, al bell mig de l’Eixample, el Restaurant Galan ens acosta a la cuina de sempre, la cuina de l’àvia, honesta, senzilla i amb el producte com a eix fonamental dels seus fogons.

L’Alejandro Pérez-Albert n’és el director i l’ànima de l’espai perquè acaba fent tots els papers de l’auca. Aquest restaurant porta 2 anys i 4 mesos obert i ja ha cridat l’atenció entre els barcelonins per la qualitat dels seus ingredients.

Disposa de tres espais, l’interior confeccionat amb taules de fusta, la barra on es pot menjar i beure, a gust del comensal, i la terrassa exterior a tocar del carrer Londres, on amb forquilla i mantell, es respira folgadament aquest estiu de càliga a la ciutat.

La cuina és non stop. A qualsevol hora, fins al capvespre, es pot venir a dinar, sopar o a entomar un ressopó abans de tancar portes. La festa es pot allargar a l’estil afterhours, divendres i dissabte, fins quarts de 3 de la matinada sempre i quan el cos aguanti l’embranzida de la nit.

 

El local disposa de fins a 70 referències de vins, a més d’un parell de marques de xampanys, 3 de caves i vi dolç.

El Filet Rossini n’es una de les seves especialitats. La carn de vedella prové de Girona i es confecciona amb trufes laminades a la planxa.

La Truita de patates amb cebeta i trufa ha esdevingut un èxit. Surten de la cuina mig miler per mes.

L’arròs de gambes duu la marca de la cebeta, sípia, fumet molt reduït i pebre. El fumet de gamba vermella està força concentrat i el seu sabor és força intens tot i que no se li ha afegit sal. Es un arròs al dente que, en ocasions, a la carta, se li afegeix un arròs de muntanya o bé d’un arròs negre.

Les croquetes poden causar la sorpresa al comensal. N’hi ha de cotxinilla que apareix de sobte entre les fixes de la carta, que són les de pernil ibèric.

Les Gambes a l’allet tenen la singularitat de que surten dels fogons acompanyades dels seus caps. Qui ho desitgi té l’opció de xuclar-los sense més contemplacions i gaudint del suquet. El Turbot o bé el Lluç són els peixos de capçalera. Es confeccionen a la graella amb patata panadera.

Entre les postres artesanals d’aquest restaurant hi trobem la Torrada de Santa Teresa, el Tiramisú o bé el Pastís de xocolata. Acabar bé un àpat bé s’ho val amb aquestes llaminadures que el Galan comparteix amb un restaurant italià de la mateixa firma.

 

Cuina de mercat i qualitat garantida.: és l’aposta decidida d’aquest restaurant que ofereix un servei força acurat als seus comensals.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.