⇒Dies: Del 15 al 17 de juny

⇒Horaris: Dies 15 i 16. De 12.00h a 00.00h.

Dia 17. De 12.00h a 22.00h.

⇒Lloc: Plaça Pla de Palau


Després de l’èxit de les anteriors edicions, amb una assistència de 15.000 persones, el Born Street Food, el festival gastronòmic ja consolidat en el calendari foodie de Barcelona, arriba de nou a la Plaça Pla de Palau del divendres 15 al diumenge 17 de juny.

Com cada any, durant tres dies, xefs de gran nivell gastronòmic tornaran i botigues gourmet del barri tornaran a sortir al carrer per oferir una gran varietat de propostes gastronòmiques. La festa gastronòmica és oberta al públic, amb showcookings, productes frescs, graelles, música de DJ durant tot el dia i plats preparats al moment.

El Born Street Food és un projecte gastronòmic de l’associació Barcelona Born Gourmet que presenta un tast popular de la gastronomia del Born impulsat pel col·lectiu de xefs, restauradors i botiguers d’aquest barri històric de la talla d’Oriol Rovira, Rafa Zafra, els germans Iñaki i Mikel Lz. de Viñaspre, Santi Hoyos, Joan Bagur, José Varela, Fran Heras, Daniel Rueda, Ramón Parellada i Quim Vila. Aquest any, i com a novetat, hi participarà, José Manuel Juárez,  el patró major de la Confraria de Pescadors de Barcelona, que cuinarà peix blau de la llotja acabat d’arribar de les barques.

De divendres 15 a diumenge 17 de juny, tothom que vulgui, podrà gaudir dels suggeriments gastronòmics que ofereixen els xefs i botiguers del Barcelona Born Gourmet amb la participació de: Vila Viniteca, SAGARDI Cuiners Vascos, Llamber Taberna Gastronómica, Restaurant Estimar, Tapeo Born, ORIO Gastronomia Basca, La Vinya del Senyor, OAXACA Cuina Mexicana, Golfo de Bizkaia, Chigre 1769, Bodega La Puntual,  EUSKAL ETXEA Taberna, PORK… Boig per tu, 1881 Per Sagardi,  Bodega Vidrios y Cristales,  SAGÀS Farmers, Cooks & Co, Bar Ángel. A més aquest any, s’hi sumaran les noves propostes de la Confraria de Pescadors de Barcelona i Euskalzaleak.

A la cita d’aquest any, no faltaran tampoc la mítica graella de SAGARDI Cuiners Bascos i el seu entrecôte  de vaca vella, els formatges artesans seleccionats per l’Eva Vila, de Vila Viniteca, els arrossos cuinats en directe de 1881 per SAGARDI, els tacos de Joan Bagur d’Oaxaca Cuina Mexicana, les creacions de Fran Heras de Llamber Taberna Gastrónomica o les creacions de Fran Heras de Llamber Taberna Gastrónomica i el Chigre 1769.


Dies: Del 15 al 17 de juny

Horaris: Dies 15 i 16. De 12.00h a 00.00h.

Dia 17. De 12.00h a 22.00h.

Lloc: Plaça Pla de Palau

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.