Fira de la Cervesa de Roses

Conèixer la producció cervesera artesanal de casa nostra i gaudir de les diferents varietats de sis elaboradors catalans, tot escoltant actuacions musicals en directe, és la proposta que oferirà Roses els dies 7, 8 i 9 d’octubre, en una nova edició de la Fira de la Cervesa Artesana & Music de Roses.

Fira de la Cervesa de Roses

La proposta arriba enguany a la seva quarta edició avalada per l’èxit de públic dels anys anteriors, així com dels cervesers artesanals que en volen formar part. Aquesta edició de 2022 s’han ampliat a sis el nombre de productors que participaran a la Fira oferint els seus productes, mentre que l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, organitzadora de l’esdeveniment, ha obert una llista d’espera amb la resta de sol·licituds rebudes, que permetria cobrir places en cas que es produís alguna baixa.

Fira de la Cervesa de Roses

Al llarg del cap de setmana del 7 al 9 d’octubre, l’envelat que acollirà la Fira situat a la plaça de l’Illa d’Ítaca, disposarà de les barres dels productors i de la instal·lació de taules i cadires que permetran als assistents degustar còmodament les diferents especialitats cerveseres presents a la mostra, tot escoltant la música en viu que diferents grups oferiran des de l’escenari del recinte, o fent un mos gràcies al servei de bar regentat per l’Associació d’Amics de Guinea-Conakry.

Fira de la Cervesa de Roses

Enguany, la Fira programa també diferents novetats i activitats complementàries relacionades amb la cervesa i la gastronomia que es donaran a conèixer properament, juntament amb el cartell d’actuacions musicals i el llistat de cerveseres que hi participaran en aquesta edició.

 

 

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.