La primavera ha arribat un any més a les nostres vides. El sol ha sortit i el canvi d’hora ens dona una mica més de vida amb unes tardes més llargues. Per poder aprofitar aquesta meravellosa estació, t’hem portat receptes per aprofitar-la com calremeis per les al·lèrgies (tan típiques en aquesta època), les fruites i verdures de la temporada

Més varietat de fruites, més fulles amargues (com els espinacs o les endívies) i… les primeres maduixes! Per fi! Una fruita que, a més de ser deliciosa, és molt útil per suportar bé els alts i baixos immunològics de la primavera.

És hora que la nostra nevera s’ompli d’aliments ideals per netejar el fetge!

El rebost: les bledes

Aquesta hortalissa és sorprenentment rica en vitaminesmineralsfibra soluble i àcids grassos. A més del seu alt contingut en aigua. Tenint tants beneficis el seu consum, és completament comprensible que fos la verdura estrella dels grecs i els romans. Sabies que existeixen bledes amb la tija groga, vermella o taronges? Descobreix més sobre aquesta verdura i tambè com gaudir d’ella amb aquesta exòtica recepta de wraps.

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.