Inauguració

Inauguració de la temporada del Grup Focus

La tardor de la Denominació d’Origen Catalunya ve carregada de propostes i, de nou, els seus vins se sumen a diverses iniciatives culturals, entre les quals destaca la renovació de la seva col·laboració amb el Grup Focus, que recupera els bars dels teatres, on podreu trobar una selecció de vins DO Catalunya. Concretament als teatres Goya, Condal, Romea i Villaroel. A més, els vins de la DO Catalunya també estaran presents en un munt d’estrenes per acompanyar als assistents amb una copa de benvinguda.

Teatres

Els vins DO Catalunya, als principals festivals de la tardor

La DO Catalunya col·labora regularment amb un munt de propostes i projectes audiovisuals, entre ells, la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, que enguany celebra la seva 30a edició i que avui estrena el seu cicle “Nuevas creadoras latinoamericanas”. La DO Catalunya acompanyarà la projecció del proper 14 d’octubre, als Cinemes Girona, amb una copa de cortesia pels assistents.

Cartell Mostra Internacional

També el dia 7 d’octubre va arrencar la 9a edició del Festival Accents. Fins el 17 de desembre, la DO Catalunya acompanyarà amb els seus vins les propostes musicals i culturals del festival. En total, més de 26 concerts a Reus i a altres municipis del Baix Camp i el Tarragonès.

Així mateix, els vins de la DO Catalunya tornaran a ser els vins oficials del Festival In-Edit de Barcelona, que enguany celebra el seu 20è aniversari (del 27 d’octubre al 6 de novembre). Durant 10 dies, al voltant de 35.000 persones ompliran les sales d’Aribau Multicines. La DO Catalunya torna a repetir novament la seva presència a la cantina.

La tardor porta també una nova edició del Festival Zoom, que tindrà lloc del 22 al 27 de novembre a Igualada i Barcelona. Tant la inauguració de la 20a edició com la cloenda, celebrades a l’Ateneu Igualadí, comptaran amb la presència dels vins de la DO Catalunya.

Per a amants del vi

El proper 22 d’octubre és la data triada per celebrar el Dia del Moviment DO d’enguany. Una cita que comptarà amb la participació de 35 DOs (entre elles la DO Catalunya) per organitzar un brindis col·lectiu i simultani.

D’altra banda, del 4 al 13 de novembre, la DO Catalunya se suma de nou a la Setmana del Vi Català, que agruparà una gran varietat d’activitats que tindran lloc arreu del territori amb l’objectiu de mostrar la immensa varietat i riquesa del sector.

La DO Catalunya s’apropa al consumidor final

La DO Catalunya va iniciar fa dues setmanes una col·laboració amb la cadena de supermercats Plusfresc per divulgar el consum de vi català amb DO Catalunya, tant amb accions a diferents punts de venda com a través de maridatges guiats.

En aquesta línia, properament la DO engegarà una nova acció dirigida a guanyar presència als lineals, una acció comercial amb el consumidor final com a objectiu.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.