Aquest restaurant està ubicat al sostre del centre comercial de Las Arenas a la Plaça Espanya de Barcelona. L’ambient relaxant amb vistes a la ciutat comtal convida a un àpat amb productes d’excel.lent qualitat.

 

A més de Restaurant, de dia i de nit, 11 Nudos també funciona com a cockteleria on poder gaudir de tota mena de combinats, sense passar per alt la Ginebra Nordes que és l’emblemàtica beguda del local i fa al.lusió al vent que anuncia l’arribada del bon temps a Galícia.

 

La cuina d’11 Nudos s’elabora a partir del peix que prové de les terres gallegues amb els sabors imprescindibles del Mediterrani, amb arrossos mariners i de montanya al gust i al nivell de qualsevol vila costera. L’arròs de mar i montanya, ben caldoset, reuneix el secret ibèric més saborós amb la sípia que es barreja entre el gra d’arròs extraordinàriament al punt, cremós i deliciós al paladar.

Es un dels plats principals d’aquest Restaurant que es pot alternar, quant a primers, amb la graellada de carn. Unes viandes que provenen de la vila de Jabugo on el grup Osborne, propietari del recinte, prepara tots els seus productes càrnics. Aquesta graellada es presenta als comensals tal i com ha estat elaborada a la cuina i s’acaba alinyant davant dels seus ulls. Ve acompanyada de pebrots del Padró i de patates cruixents que incrementen l’autenticitat de la carn de porc ibèric.

 

Els vegans tenen també recursos per un dinar/sopar de categoria amb la seva graellada de verdures, o bé amb la presentació dels espàrregs triguers farcits de tomàquets. Especialitats veganes que s’extenen a la carta fins arribar a les postres.

 

Abans d’aquests plats fonamentals, el Restaurant 11 Nudos alterna uns aperitius del tot espectaculars. El pop a la graellada, guiny a la cuina gallega, està marinat amb cremoset de patates i ou perfecte. La síntesi d’aquestes tres menges deixa un regust al paladar excels.

El pernil 5 Jotas de Jabugo amb pà i tomàquet alerta que serà difícil degustar una textura i un sabor similars. El llagostí en tempura, ben arrebossat, frissa per ser deglutit només a cop d’ull.

 

La croqueta de gamba amb gamba de vidre al capdamunt resulta una experiència insòlita per la seva cremositat i la contundència del producte. Es una croqueta ben farcida i calentona.

 

El visitant que vulgui assaborir el menú de l’11 Nudos ho pot fer per 19,95 euros.

Amb entrants tan especials com la coca de formatge blau i cremós de codony o els ous a baixa temperatura i wok de verdures.

Amb segons deliciosos com l’estofat de vedella i setes, la tira ibèrica a la pedra o la fideuà mar i montanya amb l’emulsió d’alioli.

 

Les postres no desmereixen tot el que hem enunciat. Des d’un pastís de formatge exquisit, fins un sorbet de llimona al gym Nordes, per recordar que 11 Nudos va néixer com a ambaixador a Barcelona d’aquesta Ginebra.

 

La gerent d’11 Nudos, Maria José González, que, a més a més, forma part d’un servei a taula àgil, ràpid i molt curós, és l’ànima d’aquest espai que cerca la filosofia de la transparència, fugint de plats excessivament amanits o adreçats, amb la senzillesa, la naturalitat com a vaixell de transport d’una cuina exuberant al Rooftop de Les Arenas de Barcelona.

 

D’aquella Plaça de Braus de fa tres dècades en queda ara un gran centre comercial, amb un teatre al capdamunt, i amb aquest Restaurant amb terrassa climatitzada a l’hivern i amb una ciutat que s’entreveu mentre xales menjant aquesta cuina estupenda del 11 Nudos.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.