El millor restaurant de cuina de fusió del Vallès Occidental, a “Joc de cartes”

 
“Joc de cartes” és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d’una zona determinada, s’enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

En el segon programa, “Joc de cartes” es trasllada al Vallès Occidental per trobar el millor restaurant de cuina de fusió de la zona. Coneixeran en Tato, propietari de l’Al Tanto que Va de Canto, un local fet pel seu restaurador que fa una cuina de fusió europea. 
També aniran a trobar la Cristina, propietària del Hawayan Polinesia, amb qui tastaran fusió de cuina japonesa i hawaiana, tot regat amb maridatge de còctels. Descobriran el Carles i el seu Limón Limón Club, que sorprendrà amb un toc àcid i una cuina asiàtica. Finalment, l’Antònia i La Magnòlia faran sentir com a casa els convidats mentre tasten uns plats que neixen del seu l’amor per la cuina.

El primer programa que es va emetre el dijous 20 d’abril i es buscava el millor restaurant entre pedres històriques de Tarragona va tenir una audiència mitjana de 387.000 espectadors i una quota de pantalla del 14,9%.

A més, el primer “Joc de cartes” suma prop de 15.000 reproduccions a la carta i ha generat 1.600 missatges a Twitter sobre el programa, segons dades de KANTAR Media.

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.