El millor restaurant d’arròs del Delta de l’Ebre, a “Joc de cartes”

Demà, a les 22.35, s’emetrà el sisè capítol de “Joc de cartes”, el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya.

 

“Joc de cartes” és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya, en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d’una zona determinada, competiran per ser-ne el millor. El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

A la sisena entrega, el programa viatja fins a l’extrem sud de Catalunya per trobar el millor restaurant d’arròs del Delta de l’Ebre. El xef Marc Ribas visitarà quatre restaurants ben diferents, però amb un punt en comú: són especialistes en aquest plat.

 

El Marc tastarà, primer, la proposta innovadora del l’Albert Guzmán en el seu restaurant homònim, Albert Guzmán. També coneixerà la Mar Calvet i l’arròs d’estil clàssic que preparen a l’Ida Can Machino. Gaudirà d’un àpat envoltat de camps d’arròs a Mas de Prades, del Ladis Alcalá. I, finalment, descobrirà la proposta més moderna i desenfadada de totes al restaurant de la Lurdes Muñoz, La Subhasta.

 

 

“Fora de carta”

 El debat posterior, “Fora de carta”, presentat per Carla Lladó, comptarà amb la presència dels restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l’espectador acabi de veure i que hagi generat interrogants, a més de saber com van viure ells l’experiència.

El crític gastronòmic d’”El Comidista”, Jordi Luque; el periodista Santi Villas; la presentadora Daniela Blume, i els restauradors Marc Joli, cap de cuina i copropietari del restaurant Cal Músic Taverna de Figueres, i Nicola Marino, propietari del restaurant Piazze d’Italia i un dels restauradors que va participar al programa de cuina internacional, seran els col·laboradors del programa de demà.

 

“Fora de carta” estarà constantment viu a través de les xarxes socials, per introduir a la tertúlia tots els temes que hagin quedat pendents. Per la seva banda, Jordi Luque, visitarà un dels restaurants que han participat al programa i en donarà l’opinió. A més, es compta amb una grada “foodie» al plató, formada per gent anònima apassionada per la gastronomia i amb molt de seguiment a les xarxes socials gràcies a les seves crítiques gastronòmiques.

 

PER MÉS INFORMACIÓ

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Sant Joan Despí, 24 de maig del 2017

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.