El Mercader de l’Eixample celebra el seu primer aniversari amb una carta renovada que es manté fidel a la seva proposta gastronòmica basada en la cuina catalana tradicional i ecològica, amb horari ininterromput durant tot l’any.
Es tracta d’un restaurant en el qual es prioritzen els aliments de proximitat i de temporada, evitant en tot moment l’ús de transgènics i recuperant productes de l’Arca del Gust i els Baluarts de l’Slow Food. Plats de tota la vida, recollits en el receptari tradicional català i elaborats a partir de producte de km0, i on destaquen l’escudella, la sopa de galets amb pilota, els ous fregits amb tòfona del Montsec, el Capipota, l’amanida de pera de Puigcerdà amb nous i formatge de pastor, el bacallà gratinat amb espinacs, panses i pinyons, o el melós de vedella.

De la cuina a la sala, a la carta de vins, a més de tenir una àmplia mostra de vins naturals i ecològics, també hi trobareu representació de diferents cellers de prestigi del país.
El Mercader de l’Eixample, cuina catalana tradicional i ecològica de Barcelona El Mercader de l’Eixample és la culminació d’un projecte que va començar el 2010 amb El Filete Ruso amb la missió de reivindicar la importància del producte de proximitat, estacional i ecològic i fent una picada d’ullet especial a la cuina tradicional catalana. El concepte es va ampliar amb la creació de Fileteando, el primer foodtruck km0. I ara, de la mà de Claudio Hoyos, amb Gerard Sanz com a xef executiu i Enric Millà com assessor gastronòmic, el Mercader de l’Eixample es ratifica dins una trajectòria coherent en la qual el protagonista sempre ha estat el producte.

El Mercader de l’Eixample Mallorca 239 (cantonada Passatge Mercader) 08008 Barcelona             Tel. 93 272 07 05

Obert tots els dies Horari de cuina ininterrompuda: de diumenge a dimecres, de 13 a 23h.; dijous, divendres i dissabte, de 13 a 23.30h Terrassa oberta durant tot l’any.

facebook.com/elmercaderdeleixample @elmercaderdeleixample #elmercaderdeleixample #elmercader

Per a més informació: María Fernández T +34 93 412 78 78 Ext 2027 M +34 667 798 225 mfernandez@mahala.es Montse Alonso T +34 93 412 78 78 Ext 2026 M +34 616 400 195 montsealonso@mahala.es

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.