• El Cava Bohigas Rosat és considerat com un dels
    millors vins de menys de 15$
  • L’autor fa una selecció de vins i caves per beure a
    casa durant el confinament

Òdena (Anoia), 08 d’abril de 2020.- El prestigiós diari americà The New York
Times recomana el Cava Bohigas Rosat per beure a casa durant el confinament.
En el seu article, l’expert Eric Asimov, resident a Manhattan – districte de Nova York -, fa una selecció de 15 vins de menys de 15$ per beure a casa durant el confinament.
En el seu TOP-15 de millors vins inclou el Cava Bohigas Rosat com a un dels millors vins escumosos. D’aquest producte també en destaca la seva excel·lència en el gust, les seves notes afruitades i el color coure, al mateix temps que el recomana tant per a aperitius com per a àpats principals.
Asimov dóna a conèixer l’origen del Cava Bohigas Rosat i la varietat del raïm que
s’utilitza per a elaborar-lo: la Trepat, una varietat autòctona catalana.
Per últim, l’autor de l’article afirma que, degut a la situació actual provocada pel Covid-19, les ventes dels minoristes de vi de Nova York han augmentat notablement, encara que la forma de venta sigui només via entrega a domicili. Per aquest motiu anima als seus lectors a escollir vins i caves de la millor qualitat-preu per poder-los gaudir a casa.
Podeu consultar la notícia completa en aquest enllaç:
https://www.nytimes.com/2020/04/02/dining/drinks/best-wines-under-15-dollars.html

On comprar els productes Bohigas durant el confinament?

Mentre duri aquesta situació, Caves Bohigas ha facilitat els contactes amb les botigues online i botigues físiques on venen els seus productes. Per comprar el Cava Bohigas Rosat que recomana The New York Times o qualsevol altre vi o cava Bohigas durant el confinament, aquestes són les botigues que realitzen enviaments a domicili:
https://www.fermibohigas.com/ca/actualitat/on-comprar-els-productes-bohigas-

durant-el-confinament

Sobre Caves Bohigas
Caves Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat en un enclavament privilegiat de la conca d’Òdena, a l’Anoia, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió. A la finca de Can Macià, que data del segle XIII, se li afegeix la finca de Can Batllevell (Gelida, Alt Penedès), també de la família, amb més de 54 hectàrees de vinya.
A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.

Per a més informació:
Èlia Soriano Soteras
Responsable de marketing i comunicació de Caves Bohigas

e.soriano@bohigas.es
Mòb. 608 503 486

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.