El celler Alta Alella reconegut com “Paratge Qualificat”

El celler Alta Alella Migrin -marca que recull tots els caves d’Alta Alella- anuncia el reconeixement d’una de les seves parcel·les amb la categoria de “Paratge Qualificat”, la més premium del sector del cava: el paratge Vallcirera.

Alta Alella.jpg

Anunciat la setmana passada per la ministra d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi, Isabel García Tejerina; el Ministeri ha aprovat els 12 primers “Paratges Qualificats de Cava”, un reconeixement de qualitat i singularitat al que només poden accedir els cellers que compten amb un paratge que ha estat determinat com excepcional gràcies a les seves condicions climàtiques i geològiques.

El Paratge Qualificat Vallcirera gaudeix de condicions excepcionals entre les que destaquen el sòl de sauló i el clima mediterrani, moderat per la Serralada de Marina i suavitzat per la proximitat al mar. Es tracta d’un paratge singular en el que es cultiven les varietats Pansa Blanca i Chardonnay amb un rendiment baix, destinades a l’elaboració dels caves Alta Alella Migrin Gran Reserva i Alta Alella Migrin Opus Evolutium. En els propers mesos, Alta Alella Migrin adaptarà la imatge dels seus “Caves de Paratge” a les normatives del Consell Regulador.

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.