El Cava Premium i l’alta gastronomia tornen a unir-se en una nova Brussels Cava Experience

Esdeveniment e Brussels Cava Experience
Després de l’èxit d’anteriors edicions la D.O Cava organitza un nou esdeveniment a Brussel·les, amb la col·laboració del ICEX, per premsa i professionals del sector
El Consell Regulador del Cava organitza el pròxim dimecres dia 11 un esdeveniment gastronòmic d’alt nivell dirigit a premsa belga especialitzada i prescriptors del món del vi i de la gastronomia. Periodistes, sommeliers i botigues especialitzades, entre d’altres, gaudiran d’un sopar-maridatge que se celebrarà en el prestigiós restaurant belga de dues estrelles Michelín “Le Chalet de la Forêt”.
Aquest acte, el segon que es realitza en el famós restaurant, respon a la petició del sector del Cava de realitzar accions per promocionar els caves Reserva i Gran Reserva. Actualment Bèlgica és el segon país al qual s’exporta més cava, només superat per Alemanya, que se situa en el primer lloc del rànquing de països consumidors de cava.
La D.O. Cava ha decidit seguir apostant per Bèlgica, i gràcies a la col·laboració d’ICEX, s’ha pogut dissenyar un acte d’alt nivell dirigit a alguns dels més influents professionals del país. Durant la vetllada, les harmonies del Cava seran, junt amb l’alta gastronomia, les màximes protagonistes. Pascal Devalkeneer, xef del guardonat restaurant, ha preparat un menú especial per l’ocasió.
Aquesta Cava Experience busca mostrar als assistents la gran diversitat i versatilitat dels Caves Premium, que seran presentats per César Román, prestigiós sommelier del restaurant i nomenat millor sommelier de Bèlgica i Luxemburg el 2015.
Els assistents a l’acte podran conèixer de la mà del president del Consell Regulador, la informació respecte a l’estat actual del projecte de nova categoria de cava, el “Cava de Paratge Qualificat”.
Más información
Consejo Regulador del Cava 
Tel. 93 890 31 04
www.crcava.es 
Sílvia Grimaldo: comunica@crcava.es

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.