El cava Premium d’Alta Alella Medalla d’Or al concurs Wine Challenge 2017

El cava Aa Mirgin Opus Evolutium, del celler de vins i caves ecològics i naturals Alta Alella, ha rebut una Medalla d’Or al reconegut concurs International Wine Challenge (IWC).

En una competició on cada any són més les regions que participen per demostrar les qualitats dels seus vins davant dels paladars més exigents, per 34è any consecutiu IWC ha reconegut les qualitats dels vins presentats en un tast a cegues. Les 15.000 mostres rebudes van ser qualificades per un jurat integrat per més de 300 experts internacionals del sector (entre Masters of Wine, sommeliers, distribuïdors, enòlegs i periodistes especialitzats).


ALTA ALELLA, caves i vins ecològics i naturals 

Després d’una dilatada carrera al món del vi, Alta Alella és el projecte familiar de Josep Maria Pujol-Busquets, la seva dona Cristina Guillén i les seves dues filles, Mireia i Georgina, al Parc Natural de la Serralada de Marina.

Al 1991 van plantar les primeres vinyes de Pansa Blanca i Mataró i ara disposen de més de 25 hectàrees ecològiques ubicades entre les localitats de Tiana i Alella. Paral·lelament, com a primer elaborador de cava sense sulfurós de la DO Cava (van començar l’any 2006), Alta Alella  segueix treballant la seva línia de vins naturals al Celler de les aus.

 

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.