Ahir es va presentar als mitjans la 10a edició del Most Festival, el Festival internacional de Cinema del Vi i el Cava, que comença el compte enrere per obrir les portes el proper 5 de novembre.

La DO Catalunya, col·laboradora enguany del Most Festival, compta en aquesta edició a més amb dues peces audiovisuals finalistes a la secció CollitaEs tracta de dues peces que formen part del cicle de vídeos que la DO Catalunya va llençar en ple confinament. Concretament, es tracta de les peces “Afegeix vins de proximitat en la teva compra” i “Tornarem a brindar”.

El Most Festival celebra el seu desè aniversari enmig d’un nou moment de canvis i restriccions per les noves mesures sanitàries. No obstant, a l’espera de possibles indicacions del Procicat, la programació seguirà amb normalitat i ja es poden reservar les entrades a través del web del Festival. Enguany hi haurà més de 40 projeccions en sales de cinema de 15 municipis del Penedès i el Priorat i una selecció de 21 títols a través de la plataforma Filmin que podrem gaudir des de casa, com a part de la proposta híbrida d’aquesta edició.

Amb tot plegat, la DO Catalunya referma el seu compromís amb la divulgació cultural del món del vi, i no hi ha un escenari millor per fer-ho que el Most, que cada any deixa patent que el vi, és cultura.

Barcelona, 28 d’octubre de 2020

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.