Gelats Badiani

És oficialment considerat que el tercer dilluns de gener és el dia més trist de l’any

Gelateria Badiani, la gelateria florentina de moda, regalarà dos dels seus més típics productes italians per a vèncer la pena del Blue Monday

L’oferta s’estendrà des del 15 de gener fins que s’esgotin les existències del producte, podent utilitzar el val tantes vegades com vulgui

Si últimament et sents més trist de l’habitual, no et preocupis. Pot ser que t’estigui afectant l’efecte del Blue Monday, considerat oficialment el dia més trist de l’any. Per què? Millor preguntar-ho al seu creador, el professor i psicòleg Cliff Arnall, que després d’una sèrie de càlculs matemàtics va arribar a la conclusió que el tercer dilluns de gener és el dia més depriment de l’any.

Una mica de raó pot tenir… Perquè una vegada han passat les festes, tornem a la rutina sense albirar, ni de prop ni de lluny, el pròxim festiu. Deu ser això.

Això sí. Hi ha qui decideix no deixar-se vèncer per la creença estesa i popularitzada que el tercer dilluns de gener és el més trist de l’any i, sense més preàmbuls, es posa a la feina per a vèncer-lo.

Així ho ha decidit Badiani, la gelateria florentina artesanal de moda, amb botigues a Barcelona, Itàlia, França, el Regne Unit (on són la marca de referència), etc.

Badiani-Barcelona
Badiani-Barcelona

Panettone i Pandoro per a endolcir el Blue Monday

Si hi ha alguna cosa que defineix a la Gelateria Badiani són els productes italians, des del seu mític gelato artesanal fins a postres típiques per a cada època de l’any. Badiani acosta sempre el millor d’Itàlia al públic espanyol. Un exemple és el Panettone i el Pandoro portats des del cor de Florència i que, any rere any, triomfen a Barcelona durant el Nadal.

Badiani-Gelat

Però, qui ha dit que no es puguin menjar productes típics de les festes una vegada han passat? Per a fer del Blue Monday un dilluns molt més dolç, la casa florentina oferirà, a partir d’aquest dilluns 15 de gener, una de les dues postres (a triar) de manera totalment gratuïta per la compra d’una caixa de gelato mitjana (750ml) per a portar.

Per a aconseguir el teu Panettone o Pandoro gratuïts, només has de subscriure’t en el següent enllaç: https://badiani1932.es/blue-monday/. Una vegada t’hagis registrat, rebràs l’oferta en el teu email (oferta subjecta a l’estoc disponible).

El millor? Que, des del dilluns, podràs utilitzar-la totes les vegades que vulguis fins que s’esgotin les existències de Panettone i Pandoro. Així, ni el dilluns, ni el dimarts ni el dimecres… Ni cap dia, seran tristos per a tu.

Badiani, una història d’èxit a Itàlia i el Regne Unit

Badiani arribava l’any passat a Espanya després de 90 anys d’experiència des que va obrir el primer local a Florència (1932). Fou Idilio Badiani, qui anys més tard passaria les regnes a la família Pomposi, Orazio i els seus dos fills: Paolo i Patrizio. El primer, Paolo, va prendre tot el protagonisme fins a convertir-se en “el geni creatiu del gelato” i aconseguir portar Badiani al més alt. Tan alt que l’any 2015, gràcies al sabor Dolcevita, va aconseguir alçar-se amb el premi del Millor Gelato d’Europa en el Gelato Festival celebrat a Londres. Un any més tard (2016), va obrir la primera botiga a la capital anglesa; on ja compta amb 14 punts de venda i el laboratori de producció de gelato artesanal més rellevant del país. Enfront de la tendència alcista que el sector gelater està protagonitzant durant els últims anys, especialment a Espanya, la companyia té com a objectiu convertir-se en el principal operador internacional de la indústria del gelato artesanal de qualitat.

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.