El sistema per accedir al vi sense llevar el tap de l’ampolla presenta una versió en colors del seu Model Two.
Nou estri per accedir al vi
Una versió exclusiva del Coravin Model Two en vermell, daurat o plata. Aquesta és la novetat que Coravin ha presentat en la seva participació en els Premis Vinari, els guardons que des de 2013 premien el vi i cava produïts a Catalunya. El Model Two Elite compta amb el mateix disseny elegant i intuïtiu del Model Two llançat al passat hivern. Això inclou una nova agulla millorada que serveix el vi un 20% més ràpid i un disseny més modern i optimitzat.
«Més que amb qualsevol altra beguda, la gent desenvolupa una relació personal i emocional amb el vi. Mitjançant el color, el Model Two Elite personalitza, a més, cada única experiència amb la beguda del vi. D’aquesta manera s’afegeix passió, vivacitat i personalitat a l’experiència Coravin», explica Frederic Levy, president i CEO de Coravin.
Tant el model Elite amb els seus colors, com el nou Model Two, mantenen l’essència de Coravin i els avantatges que el sistema ofereix tant per als professionals com als amants del vi. Als restaurants, vinoteques, cellers i botigues de vi els ha permès ampliar els seus tastos i oferir una major varietat de vins sense por a l’oxidació de la resta de l’ampolla, millorant, d’aquesta manera, les seves experiències gastronòmiques i enològiques.
Per la seva banda, els particulars poden degustar diversos vins en la mateixa ocasió, maridar els plats amb vins d’acord amb cada un d’ells o degustar -durant un llarg període de temps- diferents ampolles.
Últimes noticies de Coravin

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.